For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Ejerlejligheder i Greve

Nye ejerlejligheder i Greve

I Greve finder du et hyggeligt byliv med gode muligheder for en aktiv livsstil og sociale aktiviteter. Hos Bonava kan du finde en ny lejlighed til salg i Greve – tæt på naturen, gode skoler, dagligvareindkøb og S-togstation. Med vores ejerlejligheder i Greve er det nemt at få en tryg, sund og inspirerende hverdag til at gå op i en højere enhed.

Lejlighed til salg i Greve

Indfri dine boligdrømme med en helt nybygget lejlighed til salg i Greve – med egen terrasse eller altan. Nyd udsigten over nabolaget fra de lyse stuer – enten i en stille stund for dig selv eller med fuld fart på familielivet.

I de nybyggede ejerlejligheder i Greve kan du dyrke en aktiv livsstil – begynd dagen med en løbetur, eller med at cykle den korte tur til stranden og tage en dukkert? Det er en sikker opskrift på en god dag, uanset årstid.

Tag familien og en madkurv under armen, og besøg det spændende friluftsområde Hedeland, der ud over inspirerende vandre-, løbe- og cykelruter også byder på Danmarks største udendørsscene, Opera Hedeland. Hvis vejret er til indendørs aktiviteter, kan du besøge shoppingcenteret Waves, der ligger i gåafstand, eller du kan være aktiv i Greve Idræts- og Fritidscenter. Med en af vores ejerlejligheder i Greve er du altid tæt på både natur, kultur og aktiviteter.

Bonava’s ejerlejligheder i Greve bliver lyse og rummelige, og de egner sig både til at bo i alene, som par eller sammen i en familie. Nabolaget er perfekt til fællesskab og samvær, så du kan samle familie og venner i dine nye, skønne omgivelser, og nyde alt, hvad Greve har at byde på.

Se vores ejerlejligheder i Greve herunder, og find en lejlighed til salg i Greve allerede i dag.

Find jeres nye hjem i Greve

Vi bygger nyt nabolag i

Bonava nybyggeri nabolag legeplads

Altan eller terrasse og fællesarealer

Det er nemt at falde til i en af vores ejerlejligheder i Greve og i det nabolag, der omkranser ejendommen. Bliv en del af fællesskabet, der tæller både etagebyggeri og rækkehuse, der ligger side om side. Hver af de nye ejerlejligheder i Greve har enten en terrasse eller en altan, så du kan nyde det gode vejr og den friske luft helt uden at skulle forlade dit hjem. På området er der flere fælles-udendørsarealer, hvor der er plads til leg og læring for børn og barnlige sjæle samt en stille stund til dig, der ønsker et frikvarter.

Bonava nybyggeri nabolag

Ejerlejligheder skabt til fællesskab

Arealerne ved vores ejerlejligheder i Greve er indrettet sådan, at du både kan opsøge fællesskabet og holde dig for dig selv, alt efter, hvad du er i humør til. Hos Bonava udvikler vi hjem, men vi gør også meget ud af det nabolag, der omkranser vores hjem og ejerlejlighederne i Greve. De ydre rammer er i vid udstrækning med til at bestemme, hvor tæt et fællesskab du får med dine naboer. Og så din egen lyst til at dyrke det, naturligvis. Om du går ’all-in’ eller holder dig en smule på afstand, er naturligvis helt op til dig.

Bonava nybyggeri indretning

Ejerlejligheder i Greve med minimal vedligeholdelse

I vores ejerlejligheder i Greve er der tænkt over selv den mindste lille detalje – både indendørs og udendørs. Alle lejlighederne er bygget i materialer af høj kvalitet, så du kommer altid hjem til en bolig, der holder sig pæn; uden at du behøver at knokle for det. Materialerne i vores ejerlejligheder i Greve er ressourcebesparende. Det gør, at du kan holde dit energiforbrug på et minimum.

Bonava nybyggeri transport

Transportmuligheder fra vores lejlighed til salg i Greve

Hvis du har lyst til at besøge en storby, kommer du hurtigt til København fra din nye ejerlejlighed i Greve. Infrastrukturen i og omkring vores ejerlejligheder i Greve er nemlig rigtig god: Du er på motorvejen på ingen tid. Hvis du foretrækker at lade bilen stå, kan du tage S-toget direkte til København fra Hundige Station. Den ligger kun en lille cykeltur fra det nabolag, hvor vi har ejerlejligheder i Greve.

Bonava nybyggeri byliv

Shopping og caféer i Greve

Der er ingen grund til at tage fra Greve til København, hvis du er ude efter gode shoppingmuligheder. I indkøbscenteret Waves, blot en kort gåtur fra vores ejerlejligheder i Greve, finder du alt, hvad hjertet kan begære af fashion, food og meget andet. Der ligger også mange hyggelige butikker, caféer og restauranter langs Strandvejen og i Greve by. Gå på opdagelse i dit nye kvarter, og lad dig overraske positivt af den charmerende stemning og autentiske landsbyfornemmelse. Vores ejerlejligheder i Greve er din garanti for, at du altid har adgang til både naturen og byens fornøjelser – lige om hjørnet.

Natur og skov tæt på Solviften i Greve

Natur og kultur med en lejlighed til salg i Greve

Når du er færdig med at shoppe, og du har stillet sulten og tørsten, er det oplagt at spænde cykelhjelmen eller snøre løbeskoene. Lad tankerne drive på langfart, mens du kigger ud over havet eller løber i den smukke natur og samtidig får pulsen op. Vores nye lejlighed til salg i Greve ligger nemlig midt i naturen og giver dig alle muligheder for en aktiv livsstil. Er det snarere hjernegymnastik, du trænger til, byder Greve Bibliotek på læseoplevelser for alle. Med en af vores ejerlejligheder i Greve kan du have et rigt kulturliv med både kulturcentret Portalen og Arken som naboer.

  

Ejerlejligheder i Greve har det hele

Når du vælger en lejlighed til salg i Greve fra Bonava, får du et hjem, hvor nabolaget er tænkt ind fra start. Du får med andre ord et hjem, hvor fællesskabet kan være i top, og så er du tæt på ikke bare skøn natur og strand, men også by- og kulturliv. Du har, kort sagt, alle muligheder lige uden for hoveddøren i en af vores ejerlejligheder i Greve.

Om os bag ejerlejlighederne i Greve

Hos Bonava har vi lang erfaring i at bygge hjem til enkelte og familier. Vi har gjort det siden 1930’erne – først i en lang årrække som en del af NCC, indtil vi i 2016 blev et selvstændigt selskab. Nu bygger vi ejerlejligheder i Greve og hele Danmark, og vi skaber hjem og nabolag med plads til at være alene og ingå i fællesskaber.

Bonava’s svenske navn er en sammentrækning af ’bo’ og ’nav’. Det betyder ’hjem’ og ’samlingspunkt’, og det er lige det, vi stræber efter at skabe: Hjem, hvor fællesskabet er i fokus. Det finder du i alle vores ejerlejligheder i Greve.

En ny lejlighed i Greve skabt til trivsel

Vores ejerlejligheder i Greve er, ud over at være i høj kvalitet, både energi- og omkostningseffektive, og der er tænkt over planløsningen, så der er plads til alle både inde og ude.

Ejerlejlighederne i Greve giver dig og din familie plads til at udfolde jer både individuelt og sammen. Kunne du tænke dig at se, hvad vi har bygget før? Så kan se vores tidligere projekter og bliv inspireret til, hvordan dit hjem kan se ud, hvis du vælger en lejlighed til salg i Greve hos os.

Lad Bonava følge dig hjem

Med en af vores ejerlejligheder i Greve er der store chancer for, at du har fundet drømmeboligen. Og når du investerer i en lejlighed, er vi med dig hele vejen. Lige fra dit første opkald eller besked, undervejs i byggeriet, til du får udleveret nøglerne til lejligheden.

Vi vejleder dig angående købet og dine tilvalgsmuligheder ved de ejerlejligheder, vi har til salg. Vi holder dig løbende opdateret, når byggearbejdet er i gang, og vi inviterer dig til en gårdlaug, hvor vi alle sammen kan fejre de færdigbyggede ejerlejligheder i Greve.

Se vores ejerlejligheder i Greve øverst på siden, og kontakt os for at høre om dine muligheder for at få den bedste lejlighed til salg i Greve for dig.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere