For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Boliger til salg i Greve

Find din nye bolig i Greve

Bo kun 25 minutter fra Rådhuspladsen i København, og få samtidig alle Greves fortræffeligheder – inklusivt en helt ny bolig i et grønt og charmerende område. På Solviften finder du ikke bare boliger til salg i Greve – du finder det nye hjem til dig og din familie.

Med en af vores boliger til salg i Greve får du alt det, en moderne familie skal bruge for at få en dejlig og velfungerende hverdag. Ud over en helt ny bolig på Solviften, byder Greve på et rigt kulturliv, herunder spændende foredrag, forestillinger og koncerter på kulturcentret Portalen.

Trænger du til ro og fordybelse, byder Greve bibliotek på mange store læseoplevelser, ligesom Greve Museum, der ligger i Greve Landsby, har spændende og anderledes aktiviteter og udstillinger. Skal der musik til, kan du med fordel besøge Opera Hedeland – den største permanente udendørsscene i hele Danmark. Med en af vores boliger til salg i Greve er du tæt på både naturen og alt det, byliv kan tilbyde.

Nabolag i Greve

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Greve

Skovområde tæt på nybyggeri i Greve

Naturoplevelser med en bolig i Greve

I forbindelse med et besøg i Opera Hedeland – eller blot, hvis du trænger til natur og udendørsaktiviteter – er det oplagt at besøge selve Hedeland, der er et stort, attraktivt friluftsområde, som har et væld af både vandre- og cykelstier. Så snør løbeskoene, eller spænd cykelhjelmen, og nyd de smukke vidder, som Greve også har. I en af vores boliger til salg i Greve bor du midt i naturen og byen samtidig. Når vejret byder op til sommer, kan du og familien pakke madkurven og badetøjet og besøge den otte kilometer hvide sandstrand, der er i Greve Kommune. Stranden fortsætter over i Køge Bugt Strandpark, så der er masser af blødt sand og dejligt havvand at boltre sig i. Boligerne vi har til salg i Greve byder på mange muligheder lige uden for døren – glæd dig til en alsidig hverdag fyldt med store oplevelser, luft og natur.

Rækkehuse i Solviften i greve med egen terrasse og grønne fællesområder

Nybyggede boliger til salg i Greves Solviften

Du ved det, så snart du er kommet inden for døren: Du er hjemme. Den følelse indtræffer med det samme, når du besøger Solviften i Greve – et unikt og levende nabolag, der kommer til at rumme i alt 250 rækkehuse og lejligheder samt dagligvarebutikker. Et nyt lille samfund i samfundet – det lægger vores boliger til salg i Greve op til. Når du overtager din nybyggede bolig i Greve, er den helt klar til, at du sætter dit eget præg på den. Vi hos Bonava står for de ydre rammer, så vi kan levere en nøglefærdig bolig til dig, mens det er dig, der tilføjer sjæl og personlighed til de indre rammer. Dig, der giver boligen det præg, der gør den til et hjem, hvor både du og din familie kan trives.

Mennesker interesseret i nybyggeri i Greve

Forvent lys og luft i din bolig i Greve

Boliger til salg i Greves Solviften kommer i form af både rækkehuse og ejerlejligheder, og varierer i størrelsen. Det gør, at beboersammensætningen bliver mangfoldig. Boligernes planløsninger fokuserer på en god og naturlig sammenhæng mellem både de private og de fælles uderum. Hver kvadratmeter i din nye bolig i Greve er udnyttet optimalt, og der er lagt meget vægt på gode dagslysforhold. Boligerne i Greve er udstyret med store, gennemlyste alrum, som fungerer som husets hjerte. Alrum, som giver direkte adgang til udearealer på hver side af huset, så der altid er både sol og skygge at vælge imellem.

Legende pige på et gyngestativ i Greve

Grønne boliger med plads til fællesskab

Besøg fællesarealerne, og slå en sludder med naboen; et godt fællesskab mellem beboerne i et nyt nabolag er med til at skabe et hjem, hvor du har lyst til at blive boende i årevis. Vi skaber rum og plads til at lade fællesskabet vokse i nabolaget, med små oaser mellem alle boligerne.

  

Området omkring boligerne til salg i Greve

Når du har fået de indre rammer i din nye bolig i Greve på plads, kan du begynde at gå på opdagelse i nærområdet. Fra din nye bolig i Greve har du kun en kort cykeltur til en skøn sandstrand, hvor du kan nyde solens sidste stråler med en is i hånden – eller middagssolens bagen en doven weekenddag.

Når det er tid til at købe ind, kan du besøge shoppingcenteret Waves, der ligger lige om hjørnet og har alt, hvad hjertet kan begære til både boligen, garderobeskabet og maven. Eller hvad med en kulturoplevelse af de større på Arken, der altid har en spændende udstilling på tapetet.

Boliger til salg i Greve – Skabt til nabofællesskaber

Hvis du trænger til at være tættere på hjemmet, kan du med en af vores boliger til salg i Greve slappe af i de mange grønne rum omkring dit hjem. De er skabt til både fælles- og privatbrug. De primære fælles-opholdsarealer ligger tæt på etageboligerne – på den måde sikrer vi mest muligt liv i gården, som også vil tiltrække andre beboere fra lokalområdet.

Der er en bred vifte af tilbud på fællesområderne, bl.a. legeredskaber og møbler at slænge sig i. Det vil sige, at der er noget for alle aldersgrupper, og unge og ældre kan mødes og nyde en hyggestund sammen. Vil du være en del af denne vision? Vælg en af vores boliger til salg i Greve.

Der er ikke noget tilfældigt ved indretningen af fællesområderne omkring vores boliger til salg i Greve. Tanken er, at området stilfærdigt skal indbyde til leg og læring, samtidig med at landskabet er både rigt og varieret. Mellem husene er der små, grønne oaser, som fungerer som rekreative fristeder for alle. Vælg en af vores boliger i Greve, og oplev et hjem, hvor du har alt det, der skal til.

Bolig i Greve – grønt og familievenligt

Der er noget for alle med en af vores boliger til salg i Greve, og hvis du flytter i en ny bolig på Solviften, er du sikker på at få et trygt og dejligt hjem i lige så mange år, du ønsker. Udover de mange andre indbyggere på Solviften, bliver du nabo til skøn natur og bølgeskvulp. Trygge stisystemer, gode skoler og dagligvareindkøb ligger også i gåafstand fra din nye bolig i Greve.

Snør løbeskoene, og får pulsen op i det grønne, eller tag ungerne i hånden, og gå på opdagelse i børnehøjde blandt legeredskaber og stedsegrønt. Eller I kan tage sammen i Idræts- og fritidscenteret, der ligesom det meste andet også ligger tæt på Bonava’s nye boliger til salg i Greve.

I kan også besøge en af de hyggelige butikker og caféer langs vandet – mulighederne er mange, og når du trænger til byliv, er København kun en smuttur væk. Hundige Station, hvor du kan tage S-toget direkte til Hovedbanegården, ligger tæt på vores boliger til salg i Greve. Alternativt kan du sætte dig i bilen og nå motorvejen på ganske kort tid.

Bonava book fremvisning

Få en privat fremvisning

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Book en privat fremvisning og hør mere om dine muligheder.

Læs mere

  

Kom helt hjem med Bonava

Navnet Bonava er en sammentrækning af ordene ’bo’ og ’nav’ og symboliserer hjem og samlingspunkt. Og det er lige det, vi gør: skaber hjem og samlingspunkter. Vi har udviklet nye nabolag siden 1930’erne og er i dag Nordeuropas største boligudvikler. Læs mere om vores færdige boligprojekter, og bliv inspireret til vores boliger til salg i Greve.

Vores kernekompetence er at skabe hjem og nabolag i stedet for blot at bygge boliger med fællesområder. Når du vælger en af vores boliger til salg i Greve, kan du være sikker på, at vi har tænkt på det hele: både ved dig, din livskvalitet og miljøet.

Se vores boliger til salg i Greve, og kontakt os for at høre angående dine muligheder.