Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Greve

Find din nye bolig i Greve

Bo kun 25 minutter fra Rådhuspladsen i København, og få samtidig alle Greves fortræffeligheder – inkl. en helt ny bolig i et grønt og charmerende område. På Solviften får du ikke bare en bolig i Greve – du får et helt nyt hjem til dig og din familie.

I Greve finder du alt det, en moderne familie skal bruge for at få en dejlig og velfungerende hverdag. Ud over en helt ny bolig på Solviften, byder Greve på et rigt kulturliv, herunder spændende foredrag, forestillinger og koncerter på kulturcentret Portalen. Trænger du til ro sammen med din kultur, byder Greve bibliotek på mange store læseoplevelser, lige som Greve Museum, der ligger i Greve Landsby, har spændende og anderledes aktiviteter og udstillinger. Skal der musik til, kan du med fordel besøge Opera Hedeland – den største permanente udendørsscene i hele Danmark.

I forbindelse med et besøg i Opera Hedeland – eller blot, hvis du trænger til natur og udendørsaktiviteter – er det oplagt at besøge selve Hedeland, der er et stort, attraktivt friluftsområde, som har et væld af både vandre- og cykelstier. Så snør løbeskoene, eller spænd cykelhjelmen, og nyd de smukke vidder, som Greve også har. Når vejret byder op til sommer, kan du og familien pakke madkurven og badetøjet og besøge de otte kilometer hvid sandstrand, der er i Greve Kommune. Stranden fortsætter over i Køge Bugt Strandpark, så der er masser af blødt sand og dejligt havvand at boltre sig i.

Med en bolig i Greve ligger de mange muligheder lige uden for døren – glæd dig til en alsidig hverdag fyldt med store oplevelser, luft og natur. Klik herunder og læs mere om projektet Solviften i Greve.

Nabolag i Greve

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Greve

Nybyggeri i Greve

Du ved det, så snart du er kommet inden for døren: Du er hjemme. Den følelse indtræffer med det samme, når du besøger Solviften i Greve; et unikt og levende nabolag, der kommer til at rumme i alt 250 rækkehuse og lejligheder samt dagligvarebutikker. Et nyt lille samfund i samfundet; det er nybyggeri i Greve, når det er bedst.

Når du overtager din nybyggede bolig i Greve, er den helt klar til, at du sætter dit eget præg på den. Vi hos Bonava står for de ydre rammer, så vi kan levere en nøglefærdig bolig til dig, mens det er dig, der tilføjer sjæl og personlighed til de indre rammer. Dig, der giver boligen det præg, der gør den til et hjem, hvor både du og din familie kan trives.

Solviften kommer hovedsageligt til at bestå af rækkehuse og ejerlejligheder, der varierer i størrelsen. Det gør, at beboersammensætningen bliver mangfoldig. Boligernes planløsning kommer til at fokusere på en god og naturlig sammenhæng til både de private og de fælles uderum. Hver kvadratmeter bliver udnyttet optimalt, og der bliver lagt meget vægt på gode dagslysforhold. Planen er at boligerne udstyres med et stor, gennemlyst alrum, der kommer til at fungere som husets hjerte. Et alrum, der giver direkte adgang til udearealer på hver side af huset, så der altid er både sol og skygge at vælge imellem.

I en nybygget bolig i Greve får du et hjem med minimal vedligeholdelse. Alt er nyt og holdt i solide materialer med lang levetid. I stedet kan du bruge tiden på at udforske dit nye nabolag sammen med familien. Besøg fællesarealerne, og slå en sludder få med naboen; et godt fællesskab mellem beboerne i et nyt nabolag er med til at skabe et hjem, hvor du har lyst til at blive boende i årevis.

Området omkring din nye bolig i Greve

Når du har fået de indre rammer i din nye bolig på plads, kan du begynde at gå på opdagelse i nærområdet. Fra din nye bolig i Greve har du kun en kort cykeltur til en skøn sandstrand, hvor du kan nyde solens sidste stråler med en is i hånden – eller middagssolens bagen en doven weekenddag. Når det er tid til at købe ind, kan du besøge shoppingcenteret Waves, der ligger lige om hjørnet og har alt, hvad hjertet kan begære til både boligen, garderobeskabet og maven. Eller hvad med en kulturoplevelse af de større på Arken, der altid har en spændende udstilling på tapetet.

Trænger du til at være tættere på hjemmet, kan du også slappe af i de mange grønne rum i Solviften både til fælles og privat brug. De primære fælles opholdsarealer kommer til at ligge tæt på etageboligerne – på den måde sikres der mest muligt liv og kan også tiltrække andre beboere fra lokalområdet. Der bliver en bred vifte af tilbud på fællesområderne, bl.a. legeredskaber og møbler at slænge sig i. Det vil sige, at der er noget for alle aldersgrupper, og ung og ældre naturligt mødes og have en hyggestund.

Der bliver ikke noget tilfældigt over indretningen af fællesområderne; tanken er, at landskabet stilfærdigt – og altså ikke nødvendigvis med traditionelle legeredskaber – skal indbyde til leg og læring, samtidig med at landskabet er både rigt og varieret. Mellem husene bliver der små, grønne oaser, der kommer til at fungere som rekreative fristeder for alle.

Bolig i Greve – grønt, familievenligt, tæt på vand og gode skoler

Der er noget for alle i Greve, og hvis du flytter i en ny bolig på Solviften i Greve, er du sikker på at få et trygt og dejligt hjem i lige så mange år, du ønsker det. Ud over de mange andre indbyggere på Solviften, bliver du nabo til skøn natur og bølgeskvulp. Til trygge stisystemer, gode skoler og dagligvareindkøb i gåafstand; Netto ligger mindre end 2 kilometer fra din nye bolig i Greve.

Snør løbeskoene, og får pulsen op i det grønne, eller tag ungerne i hånden, og gå på opdagelse i børnehøjde blandt legeredskaber og stedsegrønt. Eller I kan tage sammen i Greve Idræts- og Fritidscenter, der ligesom det meste andet også ligger tæt på din nye bolig.

I kan også besøge en af de hyggelige butikker og caféer langs vandet – mulighederne er mange, og når du trænger til byliv, er København kun en smuttur væk. Hundige Station, hvor du kan tage S-toget direkte til Hovedbanegården, ligger tæt på Solviften; alternativt kan du sætte dig i bilen og nå motorvejen på ganske kort tid.

Kom helt hjem med Bonava

Navnet Bonava er en sammentrækning af ordene ’bo’ og ’nav’ og symboliserer hjem og samlingspunkt. Og det er lige det, vi gør; skaber hjem og samlingspunkter. Vi har udviklet nye nabolag siden 1930’erne og er i dag Nordeuropas største boligudvikler. Du kan læse om alle vores færdige projekter ved at klikke her.

Vores kernekompetence er at bygge boliger – bl.a. i Greve – og de fællesområder, udearealer og nabolag, der omgiver dem. Vi tager byggematerialer i høj kvalitet, blander dem med vores knowhow og skaber rigtige hjem. Næste skud på stammen er Solviften i Greve, og vi glæder os til at tage imod dig.

Velkommen hjem til Greve.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere