Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejlighed Glostrup

Nye lejligheder i Glostrup

Glostrup er en hyggelig by med gode sociale og aktive muligheder. Her finder du 48 nybyggede lejligheder, som vi kalder Egehusene. De nye lejligheder ligger i Stadionkvarteret, der rummer mange rekreative arealer og indbyder til en aktiv livsstil. Med en ny lejlighed i Glostrup kan du nemt kombinere Glostrups indkøbsmuligheder med smuk natur og hyggelige parker. 

Lejligheder til salg i Glostrup 

Indfri drømmen om en nybygget lejlighed i Glostrup med egen altan, terrasse med have eller tagterrasse. Her kan du nyde solen og udsigten – alene eller i godt selskab.

Med en lejlighed i Glostrup kan du begynde dagen med en løbetur i den naturskønne Egepark, der ligger lige om hjørnet, mens duggen stadig ligger frisk på græs og buske. Du kan også besøge Glostrup Fritidscenter for en skøn svømmetur, hvis vejret kalder på indendørs aktiviteter. Efterfølgende kan du slå vejen forbi Glostrup Shoppingcenter, der har alt, hvad du skal bruge, lige som Glostrup Bibliotek har masser af spændende ting på programmet – foruden et stort udvalg af bøger og musik. 
 
De rummelige lejligheder til salg i Egehusene i Glostrup giver både plads til og mulighed for masser af kvalitetstid med venner og familien. Her er også god plads til et ekstra børneværelse – eller måske et hobbyrum. 
 
Du kan se nærmere på Egehusene nedenfor. 

Vores nye lejligheder i Glostrup

Find jeres nye hjem i Glostrup

Vi bygger nabolag i

Bo i en ny lejlighed i Glostrup

I en ny lejlighed i Glostrup er det nemt at falde til og blive en del af fællesskabet. De 48 lejligheder er fordelt over 4 punkthuse, der alle har altan, tagterrasse eller have med terrasse. Byggeriet har desuden en lækker, stor fælles tagterrasse, hvor der er god mulighed for at nyde solen såvel som hyggelige stunder med naboer og familie. Hos Bonava prioriterer vi nemlig også de ydre rammer højt. Vi skaber udendørsarealer og -områder, der indbyder til hygge og samvær, og på den måde håber vi at kunne gøre det endnu nemmere for dig at etablere et godt nabofællesskab. 

I en bolig skabt af Bonava er der tænkt over det hele – inde som ude. Vi bygger i kvalitetsmaterialer, der holder sig pænt længe, og som ikke kræver megen vedligeholdelse. Derudover bygger vi bæredygtigt og svanemærket i det omfang, det kan lade sig gøre. Det vil sige, at du i et hjem fra Bonava har et minimalt energiforbrug, og du kan bruge meretid på at opleve og skabe et liv end på vedligehold. 

Dit nye nabolag i Glostrup med lejligheder til salg

Det tager kun 20 minutter til København fra Glostrup med S-toget, så selvom du praktisk talt bor lidt midt i naturen i din nye lejlighed, er du ikke langt fra Københavns pulserende liv.

Men du behøver ikke tage til hovedstaden for at shoppe – der er nemlig også masser af gode muligheder for at handle lokalt i Glostrup. Langs Glostrup Hovedvej finder du blandt andet Glostrup Shoppingcenter, der har et stort udvalg af butikker og caféer. Her kan du nemt få mange timer til at gå sammen med vennerne, også på en gråvejrsdag. Glostrup byder også på alt fra italienske til kinesiske restauranter, så uanset hvad du ønsker at spise, kan dine ønsker nemt blive opfyldt. 
 
Når du har shoppet – og spist – nok, kan du snøre løbeskoene og lunte en tur i Egeparken, eller du kan tage en cykeltur i området. Eller blot en spadseretur i de smukke omgivelser. Hvis det snarere er hjernen end benene, der trænger til motion, kan du besøge det lokale bibliotek, der ofte byder på spændende foredrag og udstillinger.

Du kan også med fordel holde øje med Glostrups lokale scene, der ofte har mange interessante forestillinger på programmet. Et besøg i en af byens to kirker vil også kunne give stof til eftertanke; her er både gudstjeneste og gospelsang, men kirkerne danner også rammen om forskellige arrangementer for store som små. Se en film, læs en bog, spis et billigt måltid mad – og meget mere. 

Skal din nye lejlighed i Glostrup være fra Bonava?

Hvis du køber en lejlighed i Glostrup fra Bonava, er du garanteret byggeri i høj kvalitet med en førsteklasses beliggenhed – og et førsteklasses fællesskab. I Glostrup er du tæt på både natur og by, du bor i et splinternyt hjem, og alle muligheder ligger lige uden for døren. 

Hos Bonava har vi bygget hjem til et væld af familier siden 1930’erne. Hjem, der er lige så forskellige, som de mennesker, der bor i dem. Hjem, der er blevet formet gennem tiden. Vores navn, der er en sammentrækning af de svenske ord ”bo” og ”nav”, som står for hhv. hjem og samlingspunkt, understreger, hvad vi finder vigtigt i vores virke.  

Vi har været en del af NCC i mange år, men i 2016 blev vi en selvstændig virksomhed. Vores værdier er imidlertid de samme som hidtil: vi ønsker at bygge omkostnings- og energieffektive boliger, hvor der er plads til alle – også udenfor. Boliger, hvor der er rum til at udfolde sig både ude og inde. Boliger, der allerede fra dag et føles som hjem. 

Vi glæder os til at være med på din rejse mod drømmeboligen – vi står bag dig hele vejen, også efter du har fået nøglerne og overtaget boligen. Det gør vi, fordi det ligger os meget på sinde, at alt er, som det skal være. Efter henholdsvis et og fem år fra byggeriet står færdigt, kontakter vi dig for at høre, om du stadig er glad og tilfreds. Og er der noget, du vil os i mellemtiden, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere