amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Farum

Nybyggeri i Farum

Nybyggede hjem i Farum

Hvis du leder efter en nybygget bolig i Farum, har vi lige nu nybyggeri i området. Med en nybygget bolig i Farum kan du glæde dig til en nem og let hverdag i grønne omgivelser, der blandt andet byder på fredskov, og du er kun en kort cykeltur fra en dukkert i Furesøen.

Nye nabolag

Mange familier er faktisk allerede flyttet ind i vores nybyggede boliger i Farum, dette gælder både for nuværende og tidligere nybyggeri, som vi har bygget.

Vi er med hele vejen

Vi skaber nybyggede boliger, der er familievenlige med plads til samvær og fordybelse. Og samtidig er vi med dig hele vejen, når du vælger at købe en nybygget bolig. At købe nybyggeri er en helt speciel oplevelse, da du får lov til at følge skabelsen af dit nye hjem fra start til slut. Det er en stor dag, når spaden sættes i jorden, på et af vores nybyggerier, da dette er starten på et nyt nabolag. Ligeledes er det en stor dag, når vi kan give dig nøglen til din nybyggede bolig i Farum, og du kan flytte ind. I løbet af byggeprocessen vil du blandt andet blive inviteret til åben byggeplads og rejsegilde, så du kan følge nybyggeriet på tæt hold, og samtidig møde dine nye naboer.

Vores nybyggede hjem i Farum

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nye nabolag her