Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Farum

Nybyggede hjem i Farum

Hvis du leder efter en nybygget bolig i Farum, har vi lige nu nybyggeri i området. Med en nybygget bolig i Farum kan du glæde dig til en nem og let hverdag i grønne omgivelser, der blandt andet byder på fredskov, og du er kun en kort cykeltur fra en dukkert i Furesøen.

Nye nabolag

Mange familier er faktisk allerede flyttet ind i vores nybyggede boliger i Farum, dette gælder både for nuværende og tidligere nybyggeri, som vi har bygget.

Vi er med hele vejen

Vi skaber nybyggede boliger, der er familievenlige med plads til samvær og fordybelse. Og samtidig er vi med dig hele vejen, når du vælger at købe en nybygget bolig. At købe nybyggeri er en helt speciel oplevelse, da du får lov til at følge skabelsen af dit nye hjem fra start til slut. Det er en stor dag, når spaden sættes i jorden, på et af vores nybyggerier, da dette er starten på et nyt nabolag. Ligeledes er det en stor dag, når vi kan give dig nøglen til din nybyggede bolig i Farum, og du kan flytte ind. I løbet af byggeprocessen vil du blandt andet blive inviteret til åben byggeplads og rejsegilde, så du kan følge nybyggeriet på tæt hold, og samtidig møde dine nye naboer.

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nye nabolag her

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere