amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Lejlighed i Farum

Lejlighed i Farum

Nye lejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny lejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye lejligheder, så måske du kan finde dit nye hjem hos os.

Bo i grønne omgivelser

Skove med mountainbikeruter, urørt terræn, og plads til bærjagt. I Farum kan du flytte ind i en nybygget lejlighed, et stenkast fra skov og grønne omgivelser, og det giver masser af muligheder. Hop på cyklen og gå på bærjagt. Når sommeren går på hæld, kan du finde brombær og solbær i krat og buske eller gå på æblerov. Tag en ven, kæreste eller børnene med under armen og skab hyggelige minder med bærjagt og hjemmelavet marmelade. Når hænder og tæer begynder at blive kolde, kan du glæde dig til at komme hjem i din lejlighed, hvor aftenen kan stå på filmhygge og varm kakao.

Det er med at nyde de lange lyse dage inden vi går efteråret i møde. De lune sommerdage udendørs er noget af det, der giver livskvalitet og energi på kontoen – og det er noget vi ved i Bonava. Derfor får du skønne nabolag med plads til at gå på opdagelse, og hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed.

Vores nye lejligheder i Farum

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nyt nabolag her