amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejlighed i Farum

Lejlighed i Farum

Nybyggede lejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny lejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye lejligheder, så måske du kan finde dit nye hjem hos os.

Skove med mountainbikeruter, urørt terræn, og plads til bærjagt. I Farum kan du flytte ind i en nybygget lejlighed, et stenkast fra skov og grønne omgivelser, og det giver masser af muligheder. Hop på cyklen og gå på bærjagt. Når sommeren går på hæld, kan du finde brombær og solbær i krat og buske eller gå på æblerov. Tag en ven, kæreste eller børnene med under armen og skab hyggelige minder med bærjagt og hjemmelavet marmelade. Når hænder og tæer begynder at blive kolde, kan du glæde dig til at komme hjem i din lejlighed, hvor aftenen kan stå på filmhygge og varm kakao.

Det er med at nyde de lange lyse dage inden vi går efteråret i møde. De lune sommerdage udendørs er noget af det, der giver livskvalitet og energi på kontoen – og det er noget vi ved i Bonava. Derfor får du skønne nabolag med plads til at gå på opdagelse, og hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed.

Projekter i Farum

Nabolag i Lejlighed i Farum

ALLE NABOLAG I LEJLIGHED I FARUM