Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejlighed i Farum

Nye lejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny lejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye lejligheder, så måske du kan finde dit nye hjem hos os.

Bo i grønne omgivelser

Skove med mountainbikeruter, urørt terræn, og plads til bærjagt. I Farum kan du flytte ind i en nybygget lejlighed, et stenkast fra skov og grønne omgivelser, og det giver masser af muligheder. Hop på cyklen og gå på bærjagt. Når sommeren går på hæld, kan du finde brombær og solbær i krat og buske eller gå på æblerov. Tag en ven, kæreste eller børnene med under armen og skab hyggelige minder med bærjagt og hjemmelavet marmelade. Når hænder og tæer begynder at blive kolde, kan du glæde dig til at komme hjem i din lejlighed, hvor aftenen kan stå på filmhygge og varm kakao.

Det er med at nyde de lange lyse dage inden vi går efteråret i møde. De lune sommerdage udendørs er noget af det, der giver livskvalitet og energi på kontoen – og det er noget vi ved i Bonava. Derfor får du skønne nabolag med plads til at gå på opdagelse, og hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed.

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nyt nabolag her

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere