amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Nybyggeri på Farum Kaserne

Nybyggeri på Farum Kaserne

Med en nybygget bolig på Farum Kaserne, kommer du til at bo midt i det grønne, og et historisk vingesus breder sig over området.

Hvert enkel af vores nybyggede boliger på Farum Kaserne opfylder høje energikrav, hvilket giver god grøn samvittighed, og skaber en naturlig samhørighed til de omkringliggende omgivelser.
Glæd dig til at flytte ind i en nybygget bolig, lige ved fredskoven, hvor du kan gå tur og nyde naturen, der rigtig kommer til sin ret her. Når solens stråler bryder gennem trætoppene, kan man ikke andet end at føle sig hjemme på Farum Kaserne. En nybygget bolig kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du i stedet kan bruge din tid på ting, som gør dig glad og samvær med familien.

Vi har skabt hjem og nabolag siden 30’erne, så du kan føle dig tryg ved at købe en nybygget bolig hos os. Vi har stor erfaring med nybyggeri, og mange beboerne er allerede flyttet ind på Farum Kaserne.

Med en nybygget bolig på Farum Kaserne, kan du glæde dig til en dejlig hverdag omgivet af lys og luft. I de nybyggede boliger er der en god fordeling mellem yngre børnefamilier og seniorer. Det er svært ikke at falde for dette charmerende område, der tiltrækker store som små.

Nybyggede projekter på Farum Kaserne