Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri på Farum Kaserne

Nybyggede lejligheder på Farum Kaserne

Med en nybygget bolig på Farum Kaserne, kommer du til at bo midt i det grønne, og et historisk vingesus breder sig over området.

Hvert enkel af vores nybyggede boliger på Farum Kaserne opfylder høje energikrav, hvilket giver god grøn samvittighed, og skaber en naturlig samhørighed til de omkringliggende omgivelser.

Bo midt i naturen

Glæd dig til at flytte ind i en nybygget bolig, lige ved fredskoven, hvor du kan gå tur og nyde naturen, der rigtig kommer til sin ret her. Når solens stråler bryder gennem trætoppene, kan man ikke andet end at føle sig hjemme på Farum Kaserne. En nybygget bolig kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du i stedet kan bruge din tid på ting, som gør dig glad og samvær med familien.

Vores erfaring

Vi har skabt hjem og nabolag siden 30’erne, så du kan føle dig tryg ved at købe en nybygget bolig hos os. Vi har stor erfaring med nybyggeri, og mange beboerne er allerede flyttet ind på Farum Kaserne.

Med en nybygget bolig på Farum Kaserne, kan du glæde dig til en dejlig hverdag omgivet af lys og luft. I de nybyggede boliger er der en god fordeling mellem yngre børnefamilier og seniorer. Det er svært ikke at falde for dette charmerende område, der tiltrækker store som små.