amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejlighed på Farum Kaserne

Lejlighed på Farum Kaserne

Nybyggede lejligheder på Farum Kaserne

Leder du efter en lejlighed på Farum Kaserne? Vi bygger netop nu lejligheder i området. De familievenlige lejligheder på Farum Kaserne er skabt med hensynstagen til områdets historiske arv og grønne profil.

Lejlighederne har alle et skønt lysindfald samt stor altan, hvorfra du kan nyde den friske luft og stilheden, som hviler over Farum Kaserne.

Hver enkelt lejlighed på Farum Kaserne er en lille hjemlig oase, hvor du kan nyde en dejlig hverdag i rolige omgivelser. Når solens stråler bryder gennem trætoppene, kan man ikke andet end at føle sig hjemme. Dette er et nabolag, hvor der er plads til at nyde de små ting i hverdagen.

Farum Kaserne er et naturskønt og historisk område i Nordsjælland, og det gamle kaserneområde er blevet til en helt ny bydel i Farum. Vores nybyggede lejligheder på Farum Kaserne kræver minimal vedligeholdelse, og samtidig bliver du en del af et nyt og dynamisk nabolag. Området giver mulighed for en aktiv fritid, og tilbyder samtidig fred og ro omgivet af fredskov og golfbane. De daglige indkøb klares få minutter fra din nye lejlighed i Golf Residence, mens København nås på under en halv time.

En lejlighed på Farum Kaserne giver dig en let hverdag med masser af muligheder.

Projekter på Farum Kaserne