amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Lejlighed på Farum Kaserne

Lejlighed på Farum Kaserne

Nye lejligheder på Farum Kaserne

Leder du efter en lejlighed på Farum Kaserne? Vi bygger netop nu lejligheder i området. De familievenlige lejligheder på Farum Kaserne er skabt med hensynstagen til områdets historiske arv og grønne profil.

Lejlighederne har alle et skønt lysindfald samt stor altan, hvorfra du kan nyde den friske luft og stilheden, som hviler over Farum Kaserne.

Hjemlige oase

Hver enkelt lejlighed på Farum Kaserne er en lille hjemlig oase, hvor du kan nyde en dejlig hverdag i rolige omgivelser. Når solens stråler bryder gennem trætoppene, kan man ikke andet end at føle sig hjemme. Dette er et nabolag, hvor der er plads til at nyde de små ting i hverdagen.

Det nye nabolag

Farum Kaserne er et naturskønt og historisk område i Nordsjælland, og det gamle kaserneområde er blevet til en helt ny bydel i Farum. Vores nybyggede lejligheder på Farum Kaserne kræver minimal vedligeholdelse, og samtidig bliver du en del af et nyt og dynamisk nabolag. Området giver mulighed for en aktiv fritid, og tilbyder samtidig fred og ro omgivet af fredskov og golfbane. De daglige indkøb klares få minutter fra din nye lejlighed i Golf Residence, mens København nås på under en halv time.

En lejlighed på Farum Kaserne giver dig en let hverdag med masser af muligheder.

Vores nye lejligheder på Farum Kaserne