Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 6, st. 2 Golf Residence V

Solgt

Kompagnivej 6, st. 2, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
113 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q2 2018
Solgt

Kompagnivej 6, st. 2, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Boligen er beliggende på Farum Kaserne i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo.

Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige. Boligen er en lejlighedstype B på 113 kvm, så her er masser af plads til udfoldelse.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er let og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den fine lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvor du også finder det depotrum, som medfølger. Herfra kan du tage den lydsvage elevator til dit nye hjem.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Fra entréen kan man hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelse

Lejligheden har en optimal rumfordeling med to gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en stor og lys opholdstue med adgang til boligens sydvendte altan. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor den mobile køkken-ø fungerer som en lille spiseplads hvor søndagsbrunchen nydes eller som buffet, når der er gæster.

Altan

Din nye sydvendte altan er stor og rummelig – her kan du glæde dig til at tilbringe mange gode timer med familie og venner. Altanen er overdækket, så sommeren let kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt, hvis du har lyst.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence V

Nyd kaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Her får du en skøn ejerlejlighed med køkken/alrum i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere