Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kompagnivej 6, st. 1 Golf Residence V

Til salg

Kompagnivej 6, st. 1, 3 rum, 108 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.495.000 kr.
Størrelse
108 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.274 kr.
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q2 2018
Til salg

Kompagnivej 6, st. 1, 3 rum, 108 m²

Altanhygge og hjemlige omgivelser

Grønne omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed. Boligen er beliggende ved siden af The Scandinavian Golf Club og med fredskov som nærmeste nabo.

Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Velkommen ind

Boligen er en lejlighedstype A på 108 kvm, så her er masser af plads til udfoldelse. Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til dit nye hjem medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Dit nye hjem har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Allerede fra entréen fornemmes boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Fra entréen er der let adgang til boligens to soveværelser, bad samt køkken/stue.

Badeværelse

Badeværelset har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita, så du kommer ikke til at mangle noget.

Soveværelse

Boligen byder på to værelser, der giver en masse forskellige funktionsmuligheder. Måske I har brug for et gæste-, arbejds-, eller hobbyrum – valget er dit.

Stue og køkken

Du får en dejlig, lys opholdstue og åbent køkken med udgang til boligens store altan.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af køkken og stue i sommerhalvåret, hvor du kan nyde en god bog eller en middag mens mørket falder på, og mærke den friske luft. Altanen er overdækket, så det er muligt at grille året rundt, hvis du har lyst. Altanen giver dit nye hjem en ekstra dimension.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence V

Nyd kaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Her får du en skøn ejerlejlighed med køkken/alrum i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere