Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Udsolgt

Golf Residence V

Stor rummelighed og omgivet af naturen

Nyd kaffen på altanen i grønne omgivelser og et stenkast fra golfbanen. Her får du en skøn ejerlejlighed med køkken/alrum i Furesøs enestående natur, som indbyder til gåture.

Golf Residence V er det sidste punkthus med 18 ejerlejligheder, som er beliggende på Farum Kaserne, hvor du kan glæde dig til at blive en del af et hyggeligt nabolag. Her bor med fredskoven lige udenfor og grønne arealer, som indbyder til en aktiv hverdag i den friske luft. De smukke omgivelser i Golf Residence kan nydes året rundt.

Efteråret byder på kølige morgener og løv, der leger tagfat på græsset, mens forårets spæde forårssol giver varme og fornyet energi. Hver enkel årstid repræsenteres på smukkeste vis her på det gamle kaserneområde. Samtidig er du kun fem minutter fra den livlige bymidte og kulturhuset, som byder på spændende udstillinger hele året.

Fire lyse boligtyper

Du kan vælge mellem fire lejlighedstyper på mellem 109-131 kvadratmeter. Alle sammen har en dejlig altan på 11 kvadratmeter samt depotrum i kælderen. I boligtype A og B får du en lys stue/køkken, to soveværelser og et dejligt badeværelse. B-typen har køkken-ø og en større stue.

Har du brug for endnu mere plads, så har boligtype C og D stue/køkken, tre soveværelser, badeværelse og et praktisk bryggers. Begge køkkener er med køkken-ø, og type D har en meget stor og lys stue med udgang til altan.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
18
Etager
4
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Golf Residence har en unik placering og er skabt med blik for de små og store ting. Hvert punkthus bliver placeret, så der sikres bedst muligt lysindfald og luft i boligerne. Boligerne opføres desuden i velkendte kvalitetsmaterialer, hvor der er lagt vægt på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Et sted hvor fællesskab og privatliv kan gå hånd i hånd.

Mikkel Agerlin, Projektleder på Golf Residence

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

De forskellige boligtyper

Se plantegninger over de forskellige boligtyper i Golf Residence Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

Det grønne frirum

Roligt nabolag omgrænset af smukke grønne omgivelser og med fredskov som nærmeste nabo. Læs mere

Området tilbyder

2
golfbaner i Furesø
2
svømmehaller
5
min. til Farum Bytorv
2
kulturhuse
2
biografer
3
biblioteker