Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareHeart filled SVG Blackholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Pionervej 4, st. 4 (lejl. nr. 1), 3 soveværelser, 113 m²

Altanhygge og udsigt til fredskov

Smukke omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed. Dette hjem byder på 114 kvm, så her er masser af plads til udfoldelse – og der er udsigt til fredskoven.

Etape I er allerede bygget og solgt i dette fantastiske område lige ved fredskoven. Lejligheden er beliggende i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club med udsigt til fredskoven. Boligen er en lejlighedstype B.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Det er behageligt og rart at komme ind i boligen, da man fra entréen hurtigt kan fornemme boligens smukke lysindfald. Fra entréen er der let adgang til boligens resterende værelser.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelser

Lejligheden har en optimal rumfordeling med to gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en dejlig stor stue med direkte adgang til den rummelige altan. Den fantastiske udsigt over fredskoven kan nydes i fred og ro både fra din stue og altan, alt efter vejret. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor der er masser af plads til gastronomiske udfoldelser og gode middage med venner. Den mobile køkken-ø fungerer som en lille spiseplads hvor søndagsbrunchen kan nydes mens weekend-aviserne gennemlæses.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af stuen i sommerhalvåret, og byder både på morgen- og eftermiddagssol. Her kan du nyde en god bog eller en middag i aftensolen, og mærke den friske luft. Altanen er overdækket, så sommeren kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
113 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen af 4
Faciliteter
Elevator

Kontakt os

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere