Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Pionervej 4, st. 4 Golf Residence II

Solgt

Pionervej 4, st. 4, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og udsigt til fredskov

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
113 m²
Rum
3
Etage
stuen af 4
Indflytning: Q2 2017
Faciliteter::
Elevator
Solgt

Pionervej 4, st. 4, 3 rum, 113 m²

Altanhygge og udsigt til fredskov

Smukke omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed. Dette hjem byder på 114 kvm, så her er masser af plads til udfoldelse – og der er udsigt til fredskoven.

Etape I er allerede bygget og solgt i dette fantastiske område lige ved fredskoven. Lejligheden er beliggende i det skønne naturområde ved siden af The Scandinavian Golf Club med udsigt til fredskoven. Boligen er en lejlighedstype B.

Velkommen ind

Ankomsten til Golf Residence er behagelig og elegant. Der parkeres på terræn og skumringsrelæ sikrer, at du ankommer trygt til den flotte lobby med de lyse terrazzogulve. Her afhentes posten. Cyklen er altid i tørvejr indendørs i kælderen, hvorfra du kan tage den lydsvage elevator til din lejlighed. Til lejligheden medfølger et depotrum i kælderen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Det er behageligt og rart at komme ind i boligen, da man fra entréen hurtigt kan fornemme boligens smukke lysindfald. Fra entréen er der let adgang til boligens resterende værelser.

Badeværelse

Det rummelige badeværelse har brusekabine, vaskesøjle og skabe fra Invita.

Soveværelser

Lejligheden har en optimal rumfordeling med to gode værelser, hvilket giver en masse muligheder, hvad enten du drømmer om et gæste-, arbejds- eller hobbyrum.

Stue og køkken

Du får en dejlig stor stue med direkte adgang til den rummelige altan. Den fantastiske udsigt over fredskoven kan nydes i fred og ro både fra din stue og altan, alt efter vejret. I forlængelse af stuen er husets hjerte, det åbne køkken, hvor der er masser af plads til gastronomiske udfoldelser og gode middage med venner. Den mobile køkken-ø fungerer som en lille spiseplads hvor søndagsbrunchen kan nydes mens weekend-aviserne gennemlæses.

Altan

Den store altan fungerer som en forlængelse af stuen i sommerhalvåret, og byder både på morgen- og eftermiddagssol. Her kan du nyde en god bog eller en middag i aftensolen, og mærke den friske luft. Altanen er overdækket, så sommeren kan forlænges. Samtidig er det muligt at grille året rundt.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Golf Residence II

Nyd sommerdagene på din store altan med udsigt til Fredskov og golfbanen. Dit nye hjem står indflytningsklart i maj, og her kan du glæde dig til at være omgivet af Furesøs mange aktivitetsmuligheder. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere