Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Golf Residence - det grønne frirum

Dit frirum midt i det grønne

Golf Residence ligger omkranset af smukke grønne omgivelser og med fredskov som nærmeste nabo. Det rolige nabolag skaber en perfekt ramme for en dejlig hverdag, med plads til at leve livet. Her kombineres vild natur og et aktivt udendørsliv med en livlig bymidte, hvor du kan handle og nyde byens summen.

Fem punkthuse

Golf Residence består af fem blokke, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Lejlighedernes beliggenhed lige ved golfbane og fredskov, adskiller boligerne fra det øvrige kaserne-område og understreger områdets eksklusi-
vitet og den fremherskende ro.

Holdbare løsninger

Her på det tidligere Farum Kaserne finder du smukke og praktiske ejerlejligheder, der er bygget i harmoni med omgivelserne. Til bygningen er valgt materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse, hvilket giver dig god samvittighed til at nyde livet, i stedet for at tænke på at male vinduer eller renovere køkken.

Aktivt udendørsliv

Om sommeren summer altanerne med liv og området byder på et utal af rekreative muligheder. Start weekenden med en frisk løbe- eller gåtur i grønne omgivelser, eller tag cyklen til Furesø Marina og nyd en kop kaffe eller en dukkert i Furesøen.

Lokal købmand og fælleslokaler

Farum Kaserne er i dag et veludviklet område, og mange af dine nye naboer er allerede flyttet ind. I 2012 fik området sin egen lokale købmand, der er beliggende 800 meter fra Golf Residence. Til festlige lejligheder er der desuden mulighed for at leje et af de fem festlokaler i kommunen – så du behøver ikke bekymre dig om pladsmangel, hvis antallet af gæster er større end hvad dit nye hjem kan rumme.

Kultur og oplevelser

Her er masser af muligheder inden for kultur og underholdning. Udover Farum Arena, der byder på diverse sportsbegivenheder, kan du finde inspiration til din læsning på et af kommunens tre biblioteker. Furesø byder også på to biografer, kulturhuse, teater- og musikbegivenheder, for blot at nævne nogle af de mange muligheder.