amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ejerlejlighed på Farum Kaserne

Ejerlejlighed på Farum Kaserne

Leder du efter en ejerlejlighed på Farum Kaserne? Vi opfører lige nu ejerlejligheder på kasernen med en skøn beliggenhed et stenkast fra golfbane og fredskov.

Du kan føle dig helt tryg og glæde dig til en skøn hverdag i en af ejerlejlighederne på Farum Kaserne, da du bliver en del af et hyggeligt nabolag. Farum By har desuden et skønt udvalg af alt fra blomsterbutikker til delikatesseforretninger og ikke mindst den gamle, velkendte bager på Farum Hovedgade.

Med en ejerlejlighed på Farum Kaserne bliver du en del af et dejligt lokalområde. Fra altanen i din nye ejerlejlighed kan du nyde den skønne ro, som omgiver Farum Kaserne. Og du er tæt på et utal af rekreative muligheder; sejlads, kano samt lystfiskeri er bare et par af mulighederne. Rundt om Farum Sø ligger desuden herlige gå/løbe- og cykelstier, og udfordrende mountainbikeruter. Når kinderne er røde af den friske luft, kan du vende snuden hjemad, og nyde en kop varm te.

Ejerlejlighederne på Farum Kaserne er skønt placeret, så du let kan nyde både natur og by. Der er kun 5 minutter til Farum by – og bare 25 minutter til Rådhuspladsen i København. En ejerlejlighed på Farum Kaserne er en investering i livskvalitet og velvære, og så gør det jo ikke noget, at projektbyggeri generelt er en god økonomisk investering.

Ejerlejligheder på Farum Kaserne