Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger på Farum Kaserne

Boliger på Farum Kaserne

Find din nye bolig på Farum Kaserne

Ny bydel og grøn livskvalitet

Farum Kaserne er Farums nye bydel, der ligger lige ved The Scandinavian Golf Club. Her kan du bo i en bolig med skøn beliggenhed, blot fem minutter fra Farum centrum, hvor der går S-tog direkte ind til København.

Den naturskønne bydel

Bydelen er et naturskønt og historisk område i Nordsjælland, og det gamle kaserneområde er blevet til en helt ny bydel i Farum. Ambitionen for den nye bydel har fra starten været at værne om områdets natur. Det betyder, at din nye bolig på Farum Kaserne er omgivet af bevaringsværdige træer, hvilket skaber en behagelig naturlig diversitet. 
Området er på kort tid blevet veludbygget og dine naboer er allerede flyttet ind. Tilbage i 2011 flyttede de første beboere ind i Fairway Village, der består af 55 ejerboliger, der alle er solgt for længst. Så vi har været til stede i Farum længe nu.

Et nabolag med plads til en aktiv hverdag

Leder du også efter en skøn bolig i netop dette område? Golf Residence er vores seneste boligprojekt, der byder på familievenlige hjem. Det betyder, at du netop nu kan få en bolig beliggende i smukke omgivelser på Farum Kaserne midt i smørhullet mellem The Scandinavian Golf Club og Farum Lillevang Skov.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter på Farum Kaserne

Boliger til salg på Farum Kaserne