amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Bolig på Farum Kaserne

Bolig på Farum Kaserne

Nye boliger på Farum Kaserne

Ny bydel og grøn livskvalitet

Farum Kaserne er Farums nye bydel, der ligger lige ved The Scandinavian Golf Club. Her er fem minutter til Farum centrum, hvor der går S-tog direkte ind til København.

Bydelen er et naturskønt og historisk område i Nordsjælland, og det gamle kaserneområde er blevet til en helt ny bydel i Farum. Ambitionen for den nye bydel har fra starten været at værne om områdets natur, og derfor er mange af bydelens træer bevaringsværdige, hvilket skaber en behagelig naturlig diversitet.

Området er på kort tid blevet veludbygget og dine naboer er allerede flyttet ind. Vi har været til stede i Farum længe nu. Tilbage i 2011 flyttede de første beboere ind i Fairway Village, der består af 55 ejerboliger, der alle er solgt for længst.

Et nabolag med plads til en aktiv hverdag

Golf Residence er det seneste boligprojekt, hvor første etape allerede er bygget og udsolgt. Lejlighederne i etape II og III af Golf Residence ligger i smukke omgivelser på Farum Kaserne midt i smørhullet mellem The Scandinavian Golf Club og Farum Lillevang Skov.

Bolig på Farum Kaserne