amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Ejerlejlighed i Farum

Ejerlejlighed i Farum

Nybyggede ejerlejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny ejerlejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye ejerlejligheder - find dit nye hjem hos os.

Farum er beliggende nord for København i et hyggeligt lokalområde. Hvis du drømmer om en ejerlejlighed med en dejlig grøn placering lige ved fredskov og golfbane, så kan du få netop dette i Farum.

Forestil dig at bo i en nybygget ejerlejlighed, med stor altan, hvor solens stråler strømmer ind fra morgenstunden. Farum By er blot en kort cykeltur væk, og byder på et miks af butikker, små delikatesseforretninger og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder. En af fordelene ved at bo i en nybygget ejerlejlighed er, at du får mere tid til dig selv og din familie, da dit hjem kræver minimal vedligeholdelse. I en travl hverdag, er det små ting, som dette, der gør en forskel.

Elsker du at bruge tid udendørs, er Farum beliggende tæt på flere skove, samt Furesøbad, hvor du kan bade og slappe af på stranden om sommeren, eller nyde en dejlig brunch med en udsigt, som giver ro i både krop og sjæl, når vinteren står for døren. 

Farum kombinerer by og natur, så selvom du er omgivet af skov og natur, er du stadigvæk tæt på byen. 

Ejerlejlighed i Farum

Nabolag i Ejerlejlighed i Farum