Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Farum

Nye ejerlejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny ejerlejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye ejerlejligheder - find dit nye hjem hos os.

Farum er beliggende nord for København i et hyggeligt lokalområde. Hvis du drømmer om en ejerlejlighed med en dejlig grøn placering lige ved fredskov og golfbane, så kan du få netop dette i Farum.

Byliv og minimal vedligeholdelse

Forestil dig at bo i en nybygget ejerlejlighed, med stor altan, hvor solens stråler strømmer ind fra morgenstunden. Farum By er blot en kort cykeltur væk, og byder på et miks af butikker, små delikatesseforretninger og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder. En af fordelene ved at bo i en nybygget ejerlejlighed er, at du får mere tid til dig selv og din familie, da dit hjem kræver minimal vedligeholdelse. I en travl hverdag, er det små ting, som dette, der gør en forskel.

Bo med naturen som nabo

Elsker du at bruge tid udendørs, er Farum beliggende tæt på flere skove, samt Furesøbad, hvor du kan bade og slappe af på stranden om sommeren, eller nyde en dejlig brunch med en udsigt, som giver ro i både krop og sjæl, når vinteren står for døren. 

Farum kombinerer by og natur, så selvom du er omgivet af skov og natur, er du stadigvæk tæt på byen. 

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nye nabolag her

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere