amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Ejerlejlighed i Farum

Ejerlejlighed i Farum

Nye ejerlejligheder i Farum

Er du på udkig efter en ny ejerlejlighed i Farum? Hos Bonava har vi et stort udvalg af nye ejerlejligheder - find dit nye hjem hos os.

Farum er beliggende nord for København i et hyggeligt lokalområde. Hvis du drømmer om en ejerlejlighed med en dejlig grøn placering lige ved fredskov og golfbane, så kan du få netop dette i Farum.

Byliv og minimal vedligeholdelse

Forestil dig at bo i en nybygget ejerlejlighed, med stor altan, hvor solens stråler strømmer ind fra morgenstunden. Farum By er blot en kort cykeltur væk, og byder på et miks af butikker, små delikatesseforretninger og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder. En af fordelene ved at bo i en nybygget ejerlejlighed er, at du får mere tid til dig selv og din familie, da dit hjem kræver minimal vedligeholdelse. I en travl hverdag, er det små ting, som dette, der gør en forskel.

Bo med naturen som nabo

Elsker du at bruge tid udendørs, er Farum beliggende tæt på flere skove, samt Furesøbad, hvor du kan bade og slappe af på stranden om sommeren, eller nyde en dejlig brunch med en udsigt, som giver ro i både krop og sjæl, når vinteren står for døren. 

Farum kombinerer by og natur, så selvom du er omgivet af skov og natur, er du stadigvæk tæt på byen. 

Vores nye ejerlejligheder i Farum

Find jeres nye hjem i Farum

Vi bygger nye nabolag her