Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Farum

Find din nye bolig i Farum

Farum er en del af Furesø Kommune, og er beliggende blot 25 minutter fra Rådhuspladsen. Furesø Kommune har fokus på familielivet, og her er du i godt selskab blandt de omkring 40.000 andre borgere i kommunen.

Mange familier ønsker at bo i Farum, og måske din nye bolig også er beliggende her. Farum har sin helt egen charme, og det er derfor let at falde for dette skønne område.

Det aktive fællesskab

Farum er centreret omkring stærke fællesskaber med aktive borgere som den bærende kraft, og byder på skønne naturarealer og masser af frisk luft. Byen grænser op til Furesøen, hvor det er muligt at tage en hurtig dukkert – og her er et stort udvalg af aktiviteter, særligt inden for kultur, natur og udeliv, så du kommer ikke til at kede dig. Drømmer du om en bolig omgivet af grønne omgivelser, som samtidig er tæt på byen, så er Farum det helt rigtige sted for dig og din familie.

Én ting er at vælge den helt rigtige bolig, en anden ting er at finde netop det område og nabolag, hvor du føler dig hjemme. Hvis Furesø kommune lyder som noget for dig, har vi nybyggede lejligheder til salg i Farum.

Nabolag i Farum

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Farum

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere