amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Boliger i Farum

Boliger i Farum

Find din nye bolig i Farum

Farum er en del af Furesø Kommune, og er beliggende blot 25 minutter fra Rådhuspladsen. Furesø Kommune har fokus på familielivet, og her er du i godt selskab blandt de omkring 40.000 andre borgere i kommunen.

Mange familier ønsker at bo i Farum, og måske din nye bolig også er beliggende her. Farum har sin helt egen charme, og det er derfor let at falde for dette skønne område.

Det aktive fællesskab

Farum er centreret omkring stærke fællesskaber med aktive borgere som den bærende kraft, og byder på skønne naturarealer og masser af frisk luft. Byen grænser op til Furesøen, hvor det er muligt at tage en hurtig dukkert – og her er et stort udvalg af aktiviteter, særligt inden for kultur, natur og udeliv, så du kommer ikke til at kede dig. Drømmer du om en bolig omgivet af grønne omgivelser, som samtidig er tæt på byen, så er Farum det helt rigtige sted for dig og din familie.  

Én ting er at vælge den helt rigtige bolig, en anden ting er at finde netop det område og nabolag, hvor du føler dig hjemme. Hvis Furesø kommune lyder som noget for dig, har vi nybyggede lejligheder til salg i Farum.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Farum

Nabolag i Farum

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Farum