amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Boliger i Farum

Boliger i Farum

Find din nye bolig i Farum

Farum er en del af Furesø Kommune, og er beliggende blot 25 minutter fra Rådhuspladsen. Furesø Kommune har fokus på familielivet, og her er du i godt selskab blandt de omkring 40.000 andre borgere i kommunen.

Mange familier ønsker at bo i Farum, og måske din nye bolig også er beliggende her. Farum har sin helt egen charme, og det er derfor let at falde for dette skønne område.

Farum er centreret omkring stærke fællesskaber med aktive borgere som den bærende kraft, og byder på skønne naturarealer og masser af frisk luft. Byen grænser op til Furesøen, hvor det er muligt at tage en hurtig dukkert – og her er et stort udvalg af aktiviteter, særligt inden for kultur, natur og udeliv, så du kommer ikke til at kede dig. Drømmer du om en bolig omgivet af grønne omgivelser, som samtidig er tæt på byen, så er Farum det helt rigtige sted for dig og din familie.  

Én ting er at vælge den helt rigtige bolig, en anden ting er at finde netop det område og nabolag, hvor du føler dig hjemme. Hvis Furesø kommune lyder som noget for dig, har vi nybyggede lejligheder til salg i Farum.

Interessepunkter

Interessepunkter

Projekter i Farum

Nabolag i Farum

ALLE NABOLAG I BOLIGER I FARUM

Boliger i Farum