Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Charlottenlund

Find din nye bolig i Charlottenlund

Vil du være tæt på byen, men samtidig bo blot et stenkast fra vandet i et område med unik natur? I en bolig i Charlottenlund er du tæt på det hele; vand, grønt og byen, og du er samtidig i et attraktivt område, der er trygt at være i for både dig og resten af familien.

Bolig i Charlottenlund

Charlottenlund har alt, hvad du skal bruge for at få en god og tryg hverdag for både dig selv og din familie. Og snart har byen også flere boliger til salg fra Bonava. Vi vil nemlig bygge rækkehuse tæt ved Charlottenlund Station, der er placeret centralt i byen; tæt på kysten, på butikker, på daginstitutioner – og på København.

Besøg den velassorterede MENY på Jægersborg Allé, når du skal købe ind til aftensmad og madpakker, og køb lækkert, økologisk morgenbrød hos Emmerys, når familien skal forkæles i weekenden. Følg ungerne i skole – eller lad dem gå eller cykle selv. I Charlottenlund er der trygt og godt; også for familiens mindste.

Hvis du fører en aktiv livsstil, ligger vores boliger til salg i Charlottenlund også helt ideelt. Løb en tur langs vandet, få pulsen op på Charlottenlund Fort, eller tag en dukkert i Charlottenlund Søbad, hvor du som medlem kan bade hele året.

Du kan også tage familien med på en dejlig gåtur i Forstbotanisk Have, hvor I finder sjældne træer og planter – mere end 400 forskellige arter, hvoraf nogle af dem er ældre end 300 år. Hvem kan finde den ældste plante? Eller hvad med at gå en tur ned til Charlottenlund Strandpark og nyde solens sidste stråler en sommeraften, mens du mærker sandet mellem tæerne og sødmen fra en isvaffel på tungen? Skal det være ren luksus, kan du forkæle med en frokost eller en middag på Fortet, mens du og familien nyder udsigten over havet.

Nabolag i Charlottenlund

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Charlottenlund

Nybyggede boliger til salg i Charlottenlund

Når du investerer i en lejlighed i Charlottenlund fra Bonava, investerer du i et hjem for livet. Et hjem, hvor du kan nyde tilværelsen uden at bekymre dig om vedligehold. Vores boliger er nemlig bygget i kvalitetsmaterialer med en lang levetid. Samtidig har de et optimalt indeklima og er yderst energieffektive; noget, der kommer miljøet til gavn, og som kan mærkes på pengepungen.

Hos Bonava er en stor del af det at bygge nyt også at fokusere på udendørsarealerne. Det betyder, at vi vægter de rekreative områder omkring de nye boliger i Charlottenlund højt. Det gør vi, fordi vi er af den overbevisning, at grønne områder, der indbyder til ophold, leg og afslapning, samtidig er med til at knytte beboerne i det nye nabolag tættere sammen.

Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget eller hvor lidt, du ønsker at indgå i et fællesskab med dine naboer. I de nye boliger i Charlottenlund er der plads til alle; både til dig, der ønsker fælles gårdmiddage, fastelavnsfester og en fælles løbeklub, og til dig, der trives fint med et enkelt nik til naboen over hækken.

Dit nye nabolag – lejlighed i Charlottenlund

Uanset om du slapper bedst af med en god bog og en kop kaffe i sofaen, eller du holder af en rask løbe- eller cykeltur, vil du trives i vores nye boliger i Charlottenlund. Den ideelle beliggenhed i forhold til både gå-, løbe- og cykelruter samt muligheden for at tage en dukkert i Øresund – eller blot at skue ud over havet – giver dig alle muligheder. Er du til organiseret sport som fodbold eller tennis, er det nemt at komme til Hellerup Idrætsklub på cykel fra dit nye hjem.

Løberuter er der masser af; begiv dig op ad Strandvejen, få pulsen op på Charlottenlund Fort, eller aflæg Dyrehaven et besøg og få storslåede naturoplevelser i tilgift. Du kan naturligvis også løbe i Forstbotanisk Have, men gør dig selv den tjeneste blot at spadsere derinde engang imellem, så du for alvor ser og sanser de fantastiske planter, du ikke møder mange andre steder.

Hvis du har lyst til at shoppe, byder Charlottenlund by på en række skønne specialforretninger på Jægersborg Allé, både når det gælder mad og mode.

Du kan også tage en tur på travbanen, når der er derby, eller deltage i de øvrige arrangementer, der ofte afholdes på Charlottenlund Travbane. Trænger du til et større udvalg af shopping og kulturelle aktiviteter, end hvad Charlottenlund kan byde på, er det nemt at hoppe på toget. Både S-toget og Kystbanen stopper på Charlottenlund Station og bringer dig til landets hovedstad på blot et kvarters tid.

Det gør det nemt at besøge venner eller tage på en spontan tur til byen, men det gør det også nemt for dig, der arbejder i byen og pendler frem og tilbage. Hvis du foretrækker at tage bilen, kan dette dog også helt enkelt lade sig gøre; her kan du enten køre ad Strandvejen, eller tage mod Jægersborg og køre på E47, der bringer dig til det meste af landet.

Om Bonava

Vores navn er svensk, og det er en sammentrækning af hhv. ’bo’ og ’nav’. Vores navn symboliserer et samlingspunkt, og det er lige, hvad du får med en bolig i Charlottenlund fra Bonava.

Vi har mange års erfaring i at skabe hjem og nabolag. Hjem med fællesskab som en af de vigtige værdier. Hjem, der har fået tilføjet liv og sjæl af de mennesker, der bor i dem. Når du køber en ny bolig fra os, sørger vi for, at du er med i hele processen. Det giver tryghed og gør, at du allerede fra starten kommer til at opleve et stærkt tilhørsforhold til både området og boligen. Vi glæder os til at overdrage dig nøglerne til din nye bolig i Charlottenlund. Velkommen hjem.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere