Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Skovbyen

Brondbyvester-skovbyen-1920x760.jpg

Hyggeligt fællesskab og gåtur i Fredskoven

Velkommen hjem til en hverdag i det grønne Skovbyen. Et livligt og trygt nabolag med plads til at komme hinanden ved, børneleg og familiehygge i hjemmet.

Her bor du side om side med Fredskoven, der forvandler nabolaget til en lille oase med plads til fællesskabet. Her finder du 160 nye familierækkehuse, der placeres som klynger omkring et gårdrum med lokal parkering og et fælles grønt område med opholds- og legemuligheder. Hvert hjem har en privat forhave mod gården og en privat have eller terrasse mod landskabet. På denne måde kan du nemt komme direkte ud til grønne fællesområder, der ligger sig som en grøn græseng, og hænger visuelt sammen med de sydlige områder for nabolaget. De sydlige naturskønne områder indbyder til ture på cyklen og til fods, hvor du via anlagte grusstier kan besøge Middelalderlandsbyen, der byder på aktiviteter for hele familien. Ønsker du at afprøve en hobby, har du mulighed for at spille golf i nærliggende Brøndby Golfklub eller svinge battet i Svanholm Cricketklub. Er du mere til en ridetur gennem det grønne flodleje findes flere ridestier i området, hvor du kan nå kolonihaverne i Brøndby Haveby.

Velkommen til Skovbyen

Skovbyen er en symbolsk reference til landsbyens gode, nære kvaliteter og tilhørsforhold, mens skov refererer til Fredskoven på området, der giver ro og rekreative muligheder. I det nye nabolag planlægger Bonava at bygge nye rækkehuse med plads til at leve livet. Her er der rig mulighed for at engagere sig i lokalområdet, og hvor der også er tid til at fordybe sig i lokalavisen mens søndagskaffen nydes. I Skovbyen bor du med nærhed til skole og transportmuligheder. På den måde kan dine børn hurtigt cykle til og fra skole, og tage nye legekammerater med hjem. Motorvejen når du hurtigt i bil, hvorfra du kan komme videre ind i landet eller til byen.

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere