Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Allerød

Rækkehus i Allerød

Nye rækkehuse i Allerød

Hvis du også drømmer om et rækkehus med højt til himlen og latter fra haven, i et dejligt kvarter, vil du med det samme falde for dette område. Allerød byder på masser af aktiviteter for store og små. Her er alt for dig, der kan lide at opleve natur og kultur på tæt hold. Smukke kirker, skovområder, vandrestier og lokalt teater er blot nogle af de ting, som du kan glæde dig til.

Allerød er en grøn oase beliggende i Storkøbenhavn

Historisk er Allerød et ejerlav i Blovstrød Sogn, og består af kommunerne Lillerød, Blovstrød og Lynge-Uggeløse. Kommunerne blev lagt sammen tilbage i 1970, og siden har Allerød Kommune blomstret med et væld af aktiviteter til både store og små. Hvis du søger mere plads til familien, eller ønsker en bolig der kræver minimal vedligeholdelse, vil et nybygget og familievenligt rækkehus i Allerød være en god løsning.

Byliv i Allerød

I Allerød kan du bo i byen, tæt på butikker, liv og mangfoldighed, og samtidig være omgivet af natur. Om sommeren kan du cykle lange ture, nyde den milde brise og måske slå et smut forbi en lille sø til en dukkert. Er du mere til fart og udfordring, kan du tage din mountainbike med ud i skoven, hvor hverken vejr eller mudder kan bremse dig. Du kan også blive en del af Allerød Cykle klub, hvor du kan tage til ugentlig cykeltræning sammen med de andre medlemmer. Her kombineres motion og relationer på bedste vis. Der er mange eventyr, som venter. Om vinteren kan du benytte den lokale svømmehal, så du stadigvæk kan nyde en opfriskende svømmetur, selvom temperaturen nærmer sig minusgrader udenfor.

Når den første sne falder, kan du trygt lade børnene lege og tage kælken med til nærmeste bakke. Hvinende børneskrig, latter og røde kinder erstattes af varm kakao og tegnefilm, når børnene trætte og glade kommer hjem.

Bo i et børnevenligt nabolag

Allerød er en børnevenlig by, og drømmer du om rækkehus, have og gode daginstitutioner tæt på, så er du kommet til det rette sted. Samtidig byder området på små lokale restauranter, kunstudstillinger og andre spændende arrangementer, der tiltrækker både unge og gamle. Dette miks af mennesker og store udvalg af aktiviteter skaber innovation og modernitet i Allerød.

Tag toget til hovedstaden

Gode transportforbindelser giver også dig og familien mulighed for at tage ind til København på weekendbesøg - og du kan let komme til og fra arbejde. I en travl hverdag er det ofte de små ting, der gør en forskel. I Allerød kommer du tilstrækkelig langt væk fra byen til at du kan finde ro.  

Vores nye rækkehuse i Allerød

Find jeres nye hjem i Allerød

Vi bygger nyt nabolag i