Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehus i Allerød

Nye rækkehuse i Allerød

Hvis du også drømmer om et hjem med højt til himlen og latter fra haven i et dejligt kvarter, vil du med det samme falde for Drabæk Huse i Allerød, hvor vi bygger rækkehuse.

Rækkehuse til salg i Allerød

Allerød byder på masser af aktiviteter for store og små. Her er alt for dig, der kan lide at opleve natur og kultur på tæt hold. Smukke kirker, skovområder, vandrestier og lokalt teater er blot nogle af de ting, du kan glæde dig til.

Allerød er en børnevenlig by, og drømmer du om et rækkehus, have og gode daginstitutioner tæt på, er du kommet til det rette sted. Området byder desuden på små, lokale restauranter, kunstudstillinger og andre spændende arrangementer, der tiltrækker både unge og ældre. Dette miks af mennesker og det store udvalg af aktiviteter er med til at skabe innovation og modernitet i Allerød. 

Historisk var Allerød et ejerlav i Blovstrød Sogn og bestod af kommunerne Lillerød, Blovstrød og Lynge-Uggeløse. Kommunerne blev lagt sammen i 1970, og siden er Allerød Kommune blomstret med et væld af aktiviteter til både store og små. Hvis du leder efter mere plads til familien eller ønsker en bolig, der kræver minimal vedligeholdelse, er et nybygget og familievenligt rækkehus i Allerød være den perfekte løsning.

Find jeres nye hjem i Allerød

Vi bygger nyt nabolag i

Dit nye rækkehus i Allerød

Der er noget helt særligt over at komme hjem. Hjem til alt det velkendte, det nære og dem, du holder af. Med et rækkehus fra Bonava er du kommet helt hjem. Her er plads til at være alene, og der er plads til fællesskabet. Her er højt til loftet og udsigt over natur og marker. Og noget af det bedste er, at der er minimal vedligeholdelse. Alt er nyt – bygget i ressourceeffektive materialer af høj kvalitet, så de holder længe, og dit energiforbrug bliver holdt lavt. 

Rækkehusene i Drabæk Huse er svanemærkede. Det giver dig en bæredygtig hverdag og er din garanti for, at byggeriet er sket så skånsomt som muligt, både i forhold til miljøet og de mennesker, der har fremstillet og monteret materialerne, dit nye rækkehus er bygget med. Svanemærkningen sikrer dig, at der ikke er uønskede stoffer i boligen, at der er taget hensyn til livscyklussen i alle materialer, lige fra produktion til bortskaffelse. 

Vi har haft helheden i fokus, da vi byggede rækkehuse i Allerød. Det betyder, at vi har haft fokus på at skabe funktionelle indre rammer såvel som funktionelle ydre rammer. Rækkehusene er tænkt ind i landskabet og bliver smukt integreret i de bakkede omgivelser. Bedene i terrænet er designet til at opsamle regnvand og er holdt i organiske former, der giver et elegant modspil til de moderne rækkehuse med de stilrene linjer. I vores rækkehuse i Allerød er der plads til både store og små, til privatliv og fællesskab. 

Nabolaget omkring dit rækkehus i Allerød 

Rækkehusene i Allerød, Drabæk Huse, ligger i Blovstrød blot 3 km fra Allerød centrum. Blovstrød er omgivet af skove og engområder, så her er rig mulighed for smukke naturoplevelser og det gode liv. Naturen indbyder til aktivitet og bevægelse, og børnene kan trygt bevæge sig frit rundt i området og få mudder på gummistøvlerne og en frisk glød i kinderne. Samtidig er der kun 25 km til København, så i et rækkehus i Allerød har du alle muligheder for at kombinere natur og by på den bedst tænkelige måde. 

I Allerød kan du bo i byen, tæt på butikker, liv og mangfoldighed, samtidig med at du er omgivet af smuk natur. Om sommeren kan du cykle lange ture, nyde den milde brise og måske tage en dukkert i en lille sø. Er du mere til fart og udfordring, kan du tage din mountainbike med dig i skoven, hvor hverken vejr eller mudder står i vejen for en rask tur. Du kan også blive medlem af Allerød Cykle Klub, hvor du kan træne ugentligt sammen med de andre medlemmer. Her bliver motion og relationer kombineret på bedste vis. Der er mange eventyr, der venter – også om vinteren, hvor du kan benytte den lokale svømmehal og holde svømmetræningen ved lige, selv om temperaturen udenfor skulle ligge omkring frysepunktet. 

Når den første sne falder, kan børnene lege frit, og du kan trygt lade dem tage kælken med til nærmeste bakke. Hvinende børneskrig, latter og røde kinder bliver erstattet af varm kakao og tegnefilm, når børnene trætte og glade kommer hjem til rækkehuset. 

Tag toget til hovedstaden 

Gode transportforbindelser giver både dig og familien mulighed for at tage ind til København på weekendbesøg – og det er nemt for dig at komme til og fra arbejde. I en travl hverdag er det ofte de små ting, der gør en forskel.  

Om Bonava  

Bonava hjælper dig helt hjem. Med mere end 80 års erfaring i at skabe hjem på bagen, ved vi, hvad vi laver, og det kommer dig til gode. Alle de hjem, vi har bygget gennem tiden, er blevet formet af de mennesker og familier, der bor i dem, og det er vi både glade for og stolte over.  

Navnet Bonava står for ”hjem” og ”samlingspunkt” og er en sammentrækning af de to svenske ord ”bo” og ”nav”. Navnet er nyt, da vi tidligere har været en del af NCC og blev en selvstændig virksomhed i 2016. 

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Bonava gennem hele processen, fordi Bonava har lyttet til vores ønsker og behov.

Kim og Lise

Boligejere i Drabæk Huse

Ud over at bygge nyt, bygger vi også bæredygtigt. Bæredygtigt for miljøet – og for mennesker med, hvilket vil sige, at vi tager hensyn til alle, når vi bygger. Vi ved, hvor meget det helt rigtige hjem betyder. Derfor lægger vi også vægt på, at du er med i hele processen, når du køber et rækkehus hos os. Lige fra den første underskrift, til huset står klart til overtagelse. Og selv herefter er vi bag dig. Både et og fem år efter, dit hjem er færdigbygget, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Vi vil nemlig gerne have, at du er mere end bare tilfreds. 

Vi har haft en lang liste over alle de ting, vi godt kunne tænke os. Det har Bonava’s medarbejdere så gjort muligt. Det har faktisk været til gavn for andre købere, fordi vi har spurgt ind til alle de her tilvalg, Bonava har lyttet rigtigt meget til vores ønsker og behov.

Kim og Lise

Boligejere i Drabæk Huse

 

Velkommen hjem til dit nye rækkehus i Allerød. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere