Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Allerød

Nybyggede hjem i Allerød

I Allerød finder du nybyggede boliger i et familievenligt nabolag. Med en nybygget bolig i Allerød kan du glæde dig til en nem hverdag med tid til familien.

Nybyggeri Allerød

Hvis du heller ikke orker en masse vedligeholdelse og renovering af dit hjem, så er nybyggeri et godt alternativ. Her kan du nyde søndagen sammen med børnene i din nybygget bolig i stedet for at skulle bruge tid og energi på at kæmpe med utætte vinduer eller anden vedligeholdelse. 

Når vi bygger nybyggeri, tager vi altid højde for området, som de nye hjem bygges i. Hvert enkel af vores nybyggede boliger i Allerød opfylder høje energikrav, hvilket giver god grøn samvittighed, og skaber en naturlig samhørighed til lokalområdet.

Det nye nabolag

I Allerød er der masser af aktiviteter og grønne omgivelser tæt på dit nye hjem. Så du kan godt glæde dig til at flytte ind i din nye nybygget bolig i Allerød.

At købe nybyggeri er en helt speciel oplevelse, da du får lov til at følge skabelsen af dit nye hjem. Du vil være med hele vejen fra første spadestik til indflytning, og undervejs afholdes der blandet andet byggepladsarrangementer og rejsegilde, hvor du har mulighed for at møde dine nye naboer. 

Find jeres nye hjem i Allerød

Vi bygger nye nabolag i

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere