amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Nybyggeri i Allerød

Nybyggeri i Allerød

Nybyggede hjem i Allerød

I Allerød finder du nybyggede boliger i et familievenligt nabolag. Med en nybygget bolig i Allerød kan du glæde dig til en nem hverdag med tid til familien.

Få mere tid i hverdagen

Hvis du heller ikke orker en masse vedligeholdelse og renovering af dit hjem, så er nybyggeri et godt alternativ. Her kan du nyde søndagen sammen med børnene i din nybygget bolig i stedet for at skulle bruge tid og energi på at kæmpe med utætte vinduer eller anden vedligeholdelse. 

Når vi bygger nybyggeri, tager vi altid højde for området, som de nye hjem bygges i. Hvert enkel af vores nybyggede boliger i Allerød opfylder høje energikrav, hvilket giver god grøn samvittighed, og skaber en naturlig samhørighed til lokalområdet.

Det nye nabolag

I Allerød er der masser af aktiviteter og grønne omgivelser tæt på dit nye hjem. Så du kan godt glæde dig til at flytte ind i din nye nybygget bolig i Allerød.

At købe nybyggeri er en helt speciel oplevelse, da du får lov til at følge skabelsen af dit nye hjem. Du vil være med hele vejen fra første spadestik til indflytning, og undervejs afholdes der blandet andet byggepladsarrangementer og rejsegilde, hvor du har mulighed for at møde dine nye naboer. 

Vores nybyggede projekter i Allerød

Find jeres nye hjem i Allerød

Vi bygger nye nabolag i