Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Udsolgt

Drabæk Huse II

Leg og fællesskab i hjertet af nabolaget

Mød naboen over en kop kaffe, mens børnene leger på naturlegepladsen. Drabæk Huse II består af 44 svanemærkede rækkehuse i den østlige del af det grønne nabolag med trygge rammer.

Denne del af nabolaget ligger ud mod fredet natur med en lille sø. Her er rækkehusene i en og to etager med 2-4 soveværelser. Hjemmene ligger ud til den allerede anlagte vej, der løber rundt i nabolaget – hvor gæsterne har mulighed for at parkere, når de kommer forbi til middag.

Drabæk Huse byder på trygge rammer for livets udfoldelser. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et nabolag med det dejlige fællesområde Grønningen.

Et børnevenligt og bæredygtigt nabolag

Hele nabolaget forventes at stå færdigt i efteråret 2018, og vil bestå af i alt 78 rækkehuse, med hver sin tilhørende terrasse og have, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Nabolaget er inspireret af den omkringliggende natur – og boligerne er bygget i robuste, miljøvenlige materialer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Antal boliger
44
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Drabæk Huse er et spændende projekt, da de landskabelige kvaliteter spiller en væsentlig rolle for opbygningen af nabolaget og placeringen af hjemmene. Allerede inden vi satte os ved skitseprojektet, havde vi for øje at indfange skoven og de bølgende grønne enge – både i nabolaget og i det enkelte hjem.

Martin Schou, senior projektudviklingschef

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Området tilbyder

3
skoler
10
sportsforeninger
5
min til den lokale, rustikke bager
1
teater: Mungo Park
1
svømmehal

De forskellige boligtyper

Læs mere om de forskellige boligtyper Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

At gøre et smukt område smukkere

Hør om skabelsen af et nyt nabolag med hjem til alle typer familier. Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere