Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 85 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 85, 4 rum, 124 m²

Udsigt til grønne vidder

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
124 m²
Rum
4
Indflytning: Q1 2018
Solgt

Drabæk Huse 85, 4 rum, 124 m²

Udsigt til grønne vidder

Fleksibel stue, vinklet køkken og lyse soveværelser er kendetegnene i dette svanemærkede hjem på 124 kvm. Dette er stedet for dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

Dette generøse hjem, med tre soveværelser, ligger på grænsen mellem naturen og det nye charmerende nabolag. Her får du gode sociale arealer både inde og ude. Med åben planløsning mellem stuen og køkkenet er det det ideelle hjem til den sociale og aktive familie. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på terrassen. Du har samtidig mulighed for at tilkøbe en carport, så du kan læsse dagligvarerne uden at blive våd, når regnen vælter ned.

Velkommen til din nye hverdag

Du mødes af det smukke indgangsparti med terrasse og trædesti. Her har du privat p-plads, mens dine gæster kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Boligen er Svanemærket, hvilket giver dig et lavere energiforbrug. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller renovering. Dit hjem er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for din pengepung og naturen.

Entré

Så snart du træder indenfor, kan du fornemme boligens charme og æstetik – her er lyst, indbydende og masser af mulighed for at indrette med garderobeskabe, som kan fås som tilvalg, så skoene og overtøjet bliver gemt væk.

Køkken/alrum

Køkken/alrummet er lyst og rummeligt, og det vinklede køkken giver masser af køkkenbordsplads til hyggelige dage med bagning med børnene.

Stue

Nyd den lyse stue med det flotte vinduesparti, som inviterer naturen inden for. Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at når du skal holde fest, er det muligt at sætte et langbord op ned gennem stuen, så der nemt bliver plads til alle gæsterne eller måske til en hurtig svingom.

Værelser

Følger du trappen op til førstesalen finder du soveafdelingen med tre soveværelser. Her er både værelser til børnene og forældrene, og der er selvfølgelig gjort plads til indretning med skabe, hvis du ønsker dette.

Badeværelse

I forlængelse af entréen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. På gæstetoilettet er der integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske det beskidte tøj efter en tur i skoven. Badeværelset ligger på førstesalen og er i samme klassiske design. Alle armaturer er vandbesparende, så pengepungen lider knap så stor overlast ved de lange bade søndag morgen.

Terrasse

Fra opholdsrummet har du udgang til den skønne, vestvendte terrasse, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en god bog i eftermiddags- og aftensolen. Fra terrassen er der uforstyrret udsigt udover den smukke natur. Her finder du plads til grillhygge og latter med familien.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere