amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 79 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 79, 4 rum, 127 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
127 m²
Rum
4
Indflytning: Q1 2018
Solgt

Drabæk Huse 79, 4 rum, 127 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Fleksibilitet, enestående lysindfald og ét veldisponeret plan kendetegner denne gavlbolig på 127 kvm. Dette svanemærkede hjem er til dig, som sætter pris på æstetiske omgivelser både inde og ude.

På grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag finder du dit nye hjem med tre dejlige soveværelser. Her har du en vestvendt terrasse, hvor du rigtig kan nyde aftensolen i Blovstrøds smukke omgivelser. Her plads til at leve livet uanset om I er mange eller få.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran hjemmet har du en privat parkeringsplads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne. Og cyklen er der gjort plads til i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Du træder ind i den praktiske entré, hvor der er kig gennem hele huset. Her mærker du øjeblikkeligt boligens varme, og du kan se om der er andre, som allerede er kommet hjem. I entréen er det muligt tilkøbe ovenlys for maksimal udnyttelse af dagslyset.

Stue

Stuen er designet ud fra tanken om fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til fødselsdagsfesten med langbord ned gennem stuen eller en rolig aften i sofaen. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue, der går fra gulv til loft, og åbner op ud mod terrassen. I stuen har du igen mulighed for at tilkøbe ovenlys, og grundet lofthøjden skaber det et helt særligt lysindfald.

Køkken/alrum

Det lyse køkken byder på god bordplads til at tilberede store, spændende middage, mens du snakker med gæsterne ved spisebordet eller den tilkøbte køkken-ø.

Værelser

Dette hjem rummer tre gode soveværelser. Børneværelserne er lyse og står klar til at indrette helt efter dit behov. I soveværelset vågner du op til morgensol, og du får desuden et ekstra vindue.

Badeværelse

Badeværelset er centralt beliggende i entréen, og er indrettet i klassisk, skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er plads til grillmiddage og stille stunder, samt leg og latter. Nyd de danske sommeraftener i smukke omgivelser, mens mørket falder på.

Faciliteter

Dette hjem har et skønt bryggers med integreret vaskesøjle, så det beskidte tøj nemt kan blive vasket efter en hel dag udendørs. På taget er der et solcelleanlæg, så du får mere ud af de solrige dage.

Materialer og interiør

Rækkehuset har en grøn profil med lavt energiforbrug, som skaber samhørighed med den omkringliggende natur. Alle materialer er nøje udvalgt, så du føler dig godt tilpas i dit nye hjem. Samtidig er der anvendt vandbesparende armaturer, mens de hårde hvidevarer som minimum er energiklasse A.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i den vilde natur, som findes i og omkring Drabæk Huse. Etape I byder 33 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere