amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 73 Drabæk Huse I

Til salg

Drabæk Huse 73, 3 rum, 110 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Pris
3.095.000 kr.
Størrelse
110 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.650 kr.
Indflytning: Q1 2018
Til salg

Drabæk Huse 73, 3 rum, 110 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

En etage, rummeligt køkken og vestvendt terrasse beskriver dette hjem på 110 kvm. Denne svanemærkede bolig er for dig, som ønsker plads til gode stunder med familie og venner i grønne omgivelser.

Rækkehuset ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på op til tre soveværelser. På den vestvendte terrasse kan du rigtig nyde aftensolen samt Blovstrøds smukke omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad trædestien gennem forhaven.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så jakkerne let kan gemmes væk.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med et langbord ned gennem stuen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen. Her kan du desuden tilkøbe ovenlysvinduer, for at få ekstra glæde ud af dagslyset.

Køkken/alrum

Ved siden af stuen finder du det rummelige køkken, hvor der er god bordplads til at tilberede de store middage eller måske bage boller med børnebørnene.

Værelser

Dette hjem rummer to gode soveværelser. Værelserne er lyse og nemme at indrette efter dit behov. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse.

Badeværelse

Husets badeværelse er i klassisk design med bruseniche, og ligger praktisk placeret midt i huset.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder. Nyd de lune sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes til et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af minimum energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Find de praktiske sko frem og gå på opdagelse i den vilde natur, som findes i og omkring Drabæk Huse. Etape I byder 33 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere