Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 61, 2 soveværelser, 113 m²

Nyd de lune sommeraftener på terrassen

En etage, rummeligt køkken og egen terrasse i dit svanemærkede hjem på 113 kvm. Denne rummelige gavlbolig er for dig, som ønsker plads til gode stunder med familie og venner i grønne omgivelser.

Endeboligen ligger på grænsen mellem naturen og det charmerende nabolag, og byder på op til tre soveværelser. På den vestvendte terrasse kan du rigtig nyde aftensolen samt Blovstrøds smukke omgivelser. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, med mulighed for en carport, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af minimum energimærkning A.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så de mange jakker let kan gemmes væk.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen med langbord ned gennem stuen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen. Her kan du desuden tilkøbe ovenlysvinduer, for at få ekstra glæde ud af dagslyset.

Køkken/alrum

Ved siden af stuen finder du det rummelige køkken, hvor der er god bordplads til at tilberede de store middage eller måske bage boller med børnene.

Værelser

Dette hjem rummer to gode soveværelser til den lille familie. Værelserne er lyse og nemme at indrette efter dit behov. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse til enten hobbyen eller barnet.

Badeværelse

Husets badeværelse er i klassisk design med bruseniche, og ligger praktisk placeret mit i huset.

Terrasse

Den vestvendte terrasse giver dig og familien mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads og tid til grillhygge og stille stunder. Nyd de lune sommeraftener, mens mørket falder på.

Faciliteter

I dette forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes til et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
113 m²
Grund
113 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.724 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere