amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Byggeriet er startet; kom forbi åbent hus og følg skabelsen af det nye nabolag
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 59,

Lune sommeraftener på terrassen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
3.195.000 kr.
Størrelse
113 m²
Rum
3
Ejerudgift
3.726 kr.
Til salg

Rækkehuse, Drabæk Huse 59,

Lune sommeraftener på terrassen

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten til engen og skoven.

På det alleryderste hjørne af nabolaget, helt op ad naturen, finder du dit nye svanemærkede hjem på 113 kvm. I dette hjem har du mulighed for tre soveværelser og masser af naturligt lys fra det ekstra køkkenvindue på gavlen. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med omgivelserne. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller renovering. Alle armaturer er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for økonomien og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré med mulighed for garderobeskab til opbevaring. Allerede fra entréen mærker du husets varme, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem vinduet, som går fra gulv til loft.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum byder på et lyst køkken i holdbare materialer med mulighed for at tilkøbe en køkkenø. Samtidig har du glæden af et ekstra vindue hen over køkkenvasken med udsigt over naturen.

Værelser

I det mest private område af hjemmet finder du to soveværelser, men er pladsbehovet større kan du udvide med et ekstra værelse enten til barnet eller et kontor.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over engen.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes som til gæstetoilet, alt efter dit behov.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Omkranset af vild natur ligger Drabæk Huse, der byder på trygge rammer for familielivet. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag med svanemærkede rækkehuse. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale