Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 59 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 59, 3 rum, 113 m²

Lune sommeraftener på terrassen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
113 m²
Rum
3
Indflytning: Q4 2017
Solgt

Drabæk Huse 59, 3 rum, 113 m²

Lune sommeraftener på terrassen

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved én rummelig etage, stue med højt til loftet og fleksibilitet. Glæd dig til hyggelige grillaftener på terrassen, mens du nyder udsigten til engen og skoven.

På det alleryderste hjørne af nabolaget, helt op ad naturen, finder du dit nye svanemærkede hjem på 113 kvm. I dette hjem har du mulighed for tre soveværelser og masser af naturligt lys fra det ekstra køkkenvindue på gavlen. Her får du gode sociale arealer både inden- og udenfor. Mens det gode sommervejr enten nydes i forhaven eller på.

Velkommen til din nye hverdag

Lige foran dit nye hjem har du din egen private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne – og har du eller dine børn en cykel, kan den stå i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med omgivelserne. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse eller renovering. Alle armaturer er vandbesparende, mens de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for økonomien og naturen.

Entré

Du træder ind i hjemmets praktiske entré med mulighed for garderobeskab til opbevaring. Allerede fra entréen mærker du husets varme, som gør, at du altid glæder dig til at komme hjem.

Stue

Nyd æstetikken i den store stue med højt til loftet, hvor naturen og lyset bydes helt indenfor gennem vinduet, som går fra gulv til loft.

Køkken/alrum

Det lyse køkken/alrum byder på et lyst køkken i holdbare materialer med mulighed for at tilkøbe en køkkenø. Samtidig har du glæden af et ekstra vindue hen over køkkenvasken med udsigt over naturen.

Værelser

I det mest private område af hjemmet finder du to soveværelser, men er pladsbehovet større kan du udvide med et ekstra værelse enten til barnet eller et kontor.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

Den sydvendte terrasse giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor hele sommeren. Her er både plads til hyggelige grillaftener og stille stunder med udsigt over engen.

Faciliteter

I forlængelse af entréen har du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. En praktisk detalje, når børnene har været ude og lege hele dagen eller du har løbet en tur i regnvejr. Bryggerset kan også indrettes som til gæstetoilet, alt efter dit behov.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere