Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 36, 4 soveværelser, 150 m²

Plads til hverdagens glæder

Skønt samtale køkken, hyggelig terrasse i både for- og baghaven og udsigt til grønningen venter dig i dette hjem. Denne svanemærkede gavlbolig giver plads til livet både inde og ude.

Rækkehuset ligger i hjertet af nabolaget med udsigt ud over grønningen. Dette er et toetagers svanemærkede hjem på 150 kvm med fire værelser. Her kan du nyde de varme dage på terrassen med en god kop kaffe, mens børnene leger på grønningen. Dette er hjemmet med plads til store armbevægelser, hvor dig og din familie sammen kan skabe en masse nye minder.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af det smukke indgangsparti med forhave. Her har du din private p-plads, mens gæsterne kan parkere på de nærliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget. Når børnene kommer hjem fra skole kan de stille deres cykel i skuret og træde indenfor i hjemmet.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A – som er til fordel for din økonomi og naturen.

Entré

Du træder ind i den hyggelige entré, hvor der er trappe op til førstesalen. Under trappen finder du et depotrum, hvor du kan gemme skoene væk.

Stue

Fra entréen træder du ind i den store gennemlyste opholdsstue. Her kommer naturen helt ind i stuen gennem de store glaspartier. Her kan du slappe af efter en lang dag og lade tankerne flyve.

Køkken/alrum

Som en del af stuen ligger køkkenet, som har en bardisk, der vender ud mod stuen. Her kan du lave mad, mens børnene sidder og laver deres lektier.

Værelser

Førstesalen byder på soveafdelingen med hele fire værelser og et loft med stigende højde, så du får god rumfølelse. Alle værelserne har et dejligt lysindfald, og der er plads til at indrette med garderobeskabe alt efter behov.

Badeværelse

I dette hus får du to badeværelser, der ligger i indbydende skandinavisk design med bruseniche. Badeværelset i stuen er praktisk placeret i forlængelse af entréen, så du let kan komme af med mudrede gummistøvler eller tage et varmt bad efter en regnfuld løbetur.

Terrasse

Fra stuen er der udgang til din dejlige terrasse og have, hvor der er god plads til at nyde de lune sommeraftener med grill og hygge. Er vindretningen ikke med dig, kan du altid flytte om i den sydvendte forhave, hvor du kan nyde aftensolen. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
150 m²
Grund
150 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.250 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere