Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Drabæk Huse

1 kommende åbent hus
Nye boliger i Blovstrød, Drabæk Huse

Lys og leg i hverdagen

Velkommen hjem til en hverdag i det grønne Drabæk Huse, som rummer 1- og 2-plans svanemærkede rækkehuse. Her er plads til børneleg på naturlegepladsen og familiehygge i hjemmet.

Drabæk Huse er beliggende i Blovstrød og består af arkitekttegnede rækkehuse med egen terrasse og have, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Hjemmene på 109-150 kvm. har 2-4 soveværelser, åbent køkken og rummelig stue med store vinduespartier, der sikrer dig et lyst hjem. I hjertet af nabolaget finder du Grønningen, områdets samlingspunkt med både legeredskaber, grillplads og pavilloner. Her får du det perfekte nabolag til familier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og natur i et hyggeligt lokalsamfund under en halv time fra København. De første beboerer er flyttet ind, og hele nabolaget forventes at stå færdigt i slutningen af 2018.

Et område med mange muligheder

Blovstrød byder på et utal af naturområder, hvor du kan køre mountainbike eller løbe med en af Danmarks største løbeklubber, Blovstrød Løverne. Få minutter fra de nye hjem har du desuden skole samt daginstitution i rekreative omgivelser, og shopping klarer du i REMA 1000 lige rundt om hjørnet. Ti minutter fra Blovstrød finder du Allerød med bl.a. det spændende teater Mungo Park, og du kan også se film under åben himmel i Lynge Drive-in-biografen. Blovstrød byder på en landskabelig stemning; her bor du i trygge rammer i en hyggelig by med fokus på familielivet, aktivitet og varme.

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Vær først til at få nyheder Få tilsendt salgsmateriale Uforpligtende

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Billeder

Kend dit nabolag

3
skoler
1
svømmehal
10
sportsforeninger
1
teater – Mungo Park
5
minutter til den lokale, rustikke bager

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Drabæk Huse

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

De bløde værdier i Blovstrød Skole er opskriften på succes

Helt ud til gadekæret med en lille sø, gamle kastanjetræer og legende børn ligger Blovstrød Skole. En moderne skole, der har et højt karaktergennemsnit og rigtig god trivsel blandt børnene. Læs mere

Se de hyggelige fællesområder

Tag en tur gennem de nye fællesområder, der bliver etableret i Drabæk Huse.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.