Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse

Næste åbent hus
Søndag 28 maj 12:30 - 13:30

Drabæk Huse

Drabæk Huse

Lokale glæder og vild natur

I Blovstrød bliver du mødt af åbne vidder, som omkranser hele byen, mens du hilser på lokale beboere nede i supermarkedet.

Den nordsjællandske by Blovstrød samler sig omkring det hyggelige gadekær med store gamle kastanjetræer. Her fanger børnene fra Blovstrød Skole kryb og fisker i dammen i biologitimerne. Blovstrød er en del af Allerød Kommune, hvor vild natur og lokale glæder mødes. Det nye nabolag i Blovstrød vil rumme 78 nye svanemærkede hjem, som bliver et miks af rækkehuse i et og to plan, kaldet Drabæk Huse.

Et område med mange muligheder

Blovstrød byder på et utal af naturområder, hvor du kan køre mountainbike eller løbe med en af Danmarks største løbeklubber, Blovstrød Løverne. Ti minutter fra Blovstrød finder du Allerød, hvor du kan stille dine kulturelle lyster i det spændende teater, Mungo Park eller se film under åben himmel i Lynge Drive-in-biografen. Blovstrød byder på en landskabelig stemning og her bor du i en hyggelig by med fokus på familielivet, aktivitet og varme. Dette område er for dig, der ønsker en komfortabel livsstil i trygge rammer med skole og daginstitution i rekreative omgivelser.

Kend dit nabolag

3 skoler
10 sportsforeninger
5 minutter til den lokale, rustikke bager
1 teater – Mungo Park
1 svømmehal

Daginstitution og skole

Har du børn, skal du ikke bekymre dig om den daglige logistik, da både skole og daginstitution ligger mindre end 800 meter fra Drabæk Huse. Det tager kun fem minutter ned til vuggestuen, Tusindbassen, mens de større børn har en endnu kortere cykeltur til skole. Mange af de nye legekammerater kan således let komme med hjem, når de har fået fri. Drabæk Huse ligger tæt på det hele, og der er et tal af muligheder for sport i lokalområdet.

Indkøb

Frugt, æg, mælk – uanset hvad du skal handle ligger det har du dagligvarebutikker lige i nærheden. Indkøbene kan let klares i Rema 1000 og Netto, når der kommer uventede gæster, da begge er beliggende i gåafstand fra hjemmet. Du kan også handle ind i den store økologiske gårdbutik i Stengården, som byder på friske æg og hjemmedyrket grøntsager. Og bliver du kaffetørstig eller sulten ligger der en tilstødende Økocafé.

Transport

Hvad enten du vælger offentlige transportmidler, bil eller cykel, er det både hurtigt og nemt at komme til og fra Drabæk Huse. De større børn kan cykle i skole via skolestien, der går fra nabolaget. Samtidig går bussen lige oppe fra hovedvejen, og på få øjeblikke kan du komme på Hillerødmotorvejen i bil. Allerød station ligger en kort cykeltur på ti minutter fra din hoveddør, hvorfra det kun tager 28 minutter i tog til Nørreport station.

Kultur og oplevelser

Er vejret gråt og trist, kan du slå dig løs i områdets kulturelle og underholdningsmæssige muligheder – så du kommer ikke til at kede dig. Allerød byder på spændende teateroplevelser i Mungo Park eller smut i biografen for at se den nyeste film. Du kan også finde inspiration til dig og dine børns læsning på det lokale bibliotek, hvor der jævnligt holdes arrangementer for både store og små.

Interessepunkter

Interessepunkter

Drabæk Huse

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.