Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Drabæk Huse

Nye boliger i Blovstrød, Drabæk Huse

Lys og leg i hverdagen

Velkommen hjem til en hverdag i det grønne Drabæk Huse, som rummer 1- og 2-plans svanemærkede rækkehuse. Her er plads til børneleg på naturlegepladsen og familiehygge i hjemmet.

Drabæk Huse er beliggende i Blovstrød og består af arkitekttegnede rækkehuse med egen terrasse og have, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Hjemmene på 109-150 kvm. har 2-4 soveværelser, åbent køkken og rummelig stue med store vinduespartier, der sikrer dig et lyst hjem. I hjertet af nabolaget finder du Grønningen, områdets samlingspunkt med både legeredskaber, grillplads og pavilloner. Her får du det perfekte nabolag til familier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og natur i et hyggeligt lokalsamfund under en halv time fra København. De første beboerer er flyttet ind, og hele nabolaget forventes at stå færdigt i slutningen af 2018.

Et område med mange muligheder

Blovstrød byder på et utal af naturområder, hvor du kan køre mountainbike eller løbe med en af Danmarks største løbeklubber, Blovstrød Løverne. Få minutter fra de nye hjem har du desuden skole samt daginstitution i rekreative omgivelser, og shopping klarer du i REMA 1000 lige rundt om hjørnet. Ti minutter fra Blovstrød finder du Allerød med bl.a. det spændende teater Mungo Park, og du kan også se film under åben himmel i Lynge Drive-in-biografen. Blovstrød byder på en landskabelig stemning; her bor du i trygge rammer i en hyggelig by med fokus på familielivet, aktivitet og varme.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
3.350.000 - 3.799.000 kr.
Soveværelser
3 - 4
Størrelse
120 - 146 m²
Faciliteter:
Have

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Drabæk Huse

Er du interesseret i Drabæk Huse?

Få tilsendt salgsmateriale Fremvisning når det passer dig Reserver en bolig helt uforpligtende

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

De bløde værdier i Blovstrød Skole er opskriften på succes

Helt ud til gadekæret med en lille sø, gamle kastanjetræer og legende børn ligger Blovstrød Skole. En moderne skole, der har et højt karaktergennemsnit og rigtig god trivsel blandt børnene. Læs mere

Se de hyggelige fællesområder

Tag en tur gennem de nye fællesområder, der bliver etableret i Drabæk Huse.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.