amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Blovstrød

Blovstrød

Find dit hjem i Blovstrød

Blovstrød ligger knap tre kilometer fra Allerød centrum og med 25 minutter til København. Byen udgør en lille perle omgivet af nordsjællandsk natur med skove og bølgende engområder. Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer, koklapperlaug, og der er ikke langt til film under åben himmel i Lynges Drive-in-bio eller shopping i Lyngby.

Blovstrød er et hyggeligt lokalsamfund, som er en del af Allerød Kommune, og her er fokus på fællesskabet. Og byen er det oplagte sted for børnefamilier, da Blovstrød Skole er en af de skoler i landet, hvor trivslen er størst.

Et trygt nabolag med naturen lige udenfor

I Blovstrød finder du Drabæk Huse, der danner rammen om et nyt nabolag, som består af 78 svanemærkede hjem midt i naturen. De arkitekttegnede rækkehuse byder på højt til loftet og rummelige, lyse værelser. Her kan børnene let og trygt bevæge sig rundt i nabolaget og få beskidte gummistøvler, når de leger i de naturrige omgivelser.

Blovstrød

Nabolag i Blovstrød