Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Boliger i Blovstrød

Nye boliger i Blovstrød

Blovstrød er et hyggeligt lokalsamfund omgivet af grønne områder og beliggende tæt på Allerød by. Hvis du leder efter en familievenlig, nybygget bolig med højt til himlen og mulighed for tryg, udendørs leg for ungerne dagen lang, er dette helt sikkert stedet for dig. Her kan du læse mere om vores boliger i Blovstrød.

Boliger til salg i Blovstrød

Knap tre kilometer fra Allerød by ligger Blovstrød – Nordsjællands oase. Herfra er der kun 25 minutter til København, hvilket giver dig mulighed for at være tæt på by og natur på samme tid.

Blovstrød udgør en lille oase, omgivet af nordsjællandsk natur med skove og bølgende engområder. Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer ogkoklapperlaug, og der er ikke langt til shopping i Lyngby eller film under åben himmel i Lynges Drive-in-bio.

Nabolag i Blovstrød

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Blovstrød

Din nybyggede bolig i Blovstrød

Følelsen af at komme hjem er helt særlig. Og når boligenså oven i købet er helt nybygget og ligger midt i den skønneste, nordsjællandske natur, er følelsen ekstra særlig. I vores nybyggede boliger i Blovstrød er vi ikke gået på kompromis med noget. Vi bygger i kvalitetsmaterialer, der er skånsomme mod miljøet, og som sikrer et godt indeklima samt en god boligøkonomi. Samtidig er de nybyggede boligeri Blovstrød næsten vedligeholdelsesfri, så du kan bruge din tid på at nyde livet om omgivelserne frem for at sætte i stand.  

Ud over at have kræset for detaljerne indvendigt i de nye boliger har vi gjort noget ekstra ud af nabolaget. Vi mener nemlig, at et hjem i lige så høj grad udgøres af de ydre rammer som de indre. Vi har skabt rekreative områder, der indbyder til fællesskab, og du og dine nye naboer kan sammen være med til at definere, hvordan jeres indbyrdes forhold i boligerne i Blovstrød skal være. Har du lyst til at indtage kaffen i dit eget selskab, er der også gode muligheder for det på din egen solbeskinnede terrasse, der hører til din nye bolig. 

Det er super trygt som kunde, at der er tjek på sagerne.

Kim og Lise

Købere af nyt hjem i Drabæk Huse

Nabolag med fællesskab

Når du flytter ind i et af de nye familievenlige boliger i Blovstrød, bliver du en del af et nyt nabolag med fokus på fællesskab. De hjemlige rækkehuse er beliggende med naturen lige uden for døren, hvor børnene trygt kan lege, mens du drikker en kop kaffe med naboen. Et dejligtnabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og vild natur i et hyggeligt rækkehus, og som samtidig gerne vil have byens bekvemmeligheder inden for rækkevidde. 

En bolig i Blovstrød giver dig og familien mulighed for at nyde naturen og et væld af aktiviteter i lokalområdet. Du kan blandt andet prøve kræfter med tennis, badminton og gymnastik, eller vil du hellere være en del af den lokale fodboldklub? Svømmehallen er også tæt på, hvis du er en rigtig vandhund. Foretrækker du at blive på land, kan du let udforske området udenfor dit nye rækkehus, der både byder på gå- og løbestier. Blovstrød er en lille hjemlig oase, hvor du og familien kan nyde både små og store stunder, og hvis du får lyst til en tur til byen, kan du køre med S-toget direkte fra Allerød Station til København H 

Hvem er Bonava?

Efter i mange år at have været under NCC blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. Vi hedder Bonava, fordi navnet symboliserer ’hjem’ og ’samlingspunkt’ ved sammentrækningen af de to ord, ’bo’ og ’nav’ – og det passer perfekt, eftersom vi netop skaber hjem og nabolag, der indbyder til fællesskabet. Vi glæder os til at bygge mange flere nye boliger – i Blovstrød og andre steder – der bringer en lang række forskellige mennesker helt hjem. 

Velkommen hjem til din nye bolig i Blovstrød. 

Se de hyggelige fællesområder

Tag en tur gennem de nye fællesområder, der bliver etableret i Drabæk Huse.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.

Salgsstart på etape II

Den 26. marts var der salgsstart på etape II af Nordsjællands første, svanemærkede rækkehuse. Se videoen fra salgsstarten her og hør mere om projektet.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere