Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Boliger i Blovstrød

Boliger i Blovstrød

Find dit hjem i Blovstrød

Blovstrød er et hyggeligt lokalsamfund omgivet af grønne områder. Hvis du leder efter en familievenlig bolig i et trygt nabolag, så er dette stedet.

Nordsjællands oase

Blovstrød ligger knap tre kilometer fra Allerød centrum og med 25 minutter til København. En bolig i Blovstrød giver dig herved mulighed for at være tæt på både by og natur. Blovstrød udgør en lille oase omgivet af nordsjællandsk natur med skove og bølgende engområder. Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer, koklapperlaug, og der er ikke langt til film under åben himmel i Lynges Drive-in-bio eller shopping i Lyngby.

Plads til hele familien

Blovstrød er en del af Allerød Kommune, og her er fokus på fællesskabet. Og byen er det oplagte sted for børnefamilier, da Blovstrød Skole er en af de skoler i landet, hvor trivslen er størst. Med en bolig i Blovstrød kan du glæde dig til en hverdag, hvor både store og små trives.

Et trygt nabolag med naturen lige udenfor

I Blovstrød finder du Drabæk Huse, der danner rammen om et nyt nabolag, som består af 78 svanemærkede boliger midt i naturen. De arkitekttegnede rækkehuse byder på højt til loftet og rummelige, lyse værelser. Her kan børnene let og trygt bevæge sig rundt i nabolaget og få beskidte gummistøvler, når de leger i de naturrige omgivelser.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Blovstrød

Nabolag i Blovstrød

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Blovstrød