amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Boliger i Allerød

Boliger i Allerød

Find din nye bolig i Allerød

Allerød er privilegeret med sin beliggenhed tæt på både hovedstaden og store naturområder med både skove og enge. Glæd dig til en bolig i et naturskønt og grønt område.

I Allerød Kommune er du i godt selskab med 24.000 andre borgere, og her er et rigt og varieret forenings- og fritidsliv, hvor du kan prøve kræfter med samtlige sportsgrene. Dette har gjort, at mange af Allerøds borgere gennem årene har opbygget et værdifuldt og solidt lokalt netværk. Vi tror på, at omgivelserne og nabolaget er afgørende for valget af din nye bolig. Det er vigtigt, at du både kan nyde din nye bolig og de mange tilbud, som Allerød tilbyder.

Lokalområdet

Allerød Kommune har både noget til store og små. Kommunen har et bredt udvalg af daginstitutioner, folkeskoler samt et gymnasium. Samtidig har Allerød by en charmerende gågade med butikker og du kan også få en kulturel oplevelse i teateret Mungo eller se den nyeste film i Allerød Bio. En bolig i Allerød giver dig et væld af muligheder, hvad enten du foretrækker sports- og udendørsaktiviteter, eller ønsker at fordybe dig i gode bøger på det lokale bibliotek. Du kan også tage på cykeltur med familien og udforske området. I Allerød er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.   

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Allerød

Nabolag i Allerød

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Allerød