Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig til salg Allerød

Find din nye bolig i Allerød

Allerød er både børnevenlig og priviligeret med sin beliggenhed tæt på hovedstaden og store, skønne naturområder med både skov og eng i baghaven. Glæd dig til et hjem i Allerød, der ligger i et naturskønt og grønt område – perfekt for den aktive familie, cykelentusiasten, familien med børn og alle andre, der gerne vil bo tæt på det hele uden at gå på kompromis. Her kan du læse om huse til salg i Allerød.

Bolig i Allerød

I Allerød Kommune er du i godt selskab med 24.000 andre borgere. Byen har et rigt og varieret forenings- og fritidsliv, hvor du kan prøve kræfter med samtlige sportsgrene. Det betyder, at mange af Allerøds borgere gennem årene har opbygget et værdifuldt og solidt lokalt netværk. Hos Bonava tror vi på, at omgivelserne og nabolaget er afgørende for valget af din nye bolig. Det er vigtigt, at du kan nyde både din nye bolig og de mange tilbud, som Allerød byder på. 

Oprindeligt var Allerød et ejerlav i Blovstrød Sogn og bestod af flere kommuner. De blev lagt sammen i 1970, hvorefter Allerød Kommune er blomstret op med en lang række aktiviteter til folk i alle aldre. En bolig i Allerød er derfor en langtidsholdbar investering, der kommer alle i familien til gode.  

Nedenfor kan du se mere om vores huse til salg i Allerød. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Nabolag i Allerød

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Allerød

Din nybyggede bolig i Allerød

En nybygget bolig er noget helt særligt. Lyden af nøglen, der bliver sat i døren, duften af nye materialer og følelsen af at træde ind i et hjem, der ikke har boet nogen i tidligere, er noget helt særligt. Bonava’s nybyggede rækkehuse i Allerød er alle svanemærkede, der ligger i smukke omgivelser med højt til himlen og udsigt over marker og enge.

Boligerne er indrettet, så der er plads til at trække sig tilbage og være sig selv, men også så det er muligt at tilvælge fællesskabet med naboerne, når du ønsker det. Alle boligerne er bygget i holdbare materialer, der holder energiforbruget nede og som samtidig optimerer indeklimaet – det kalder vi en bæredygtig bolig. 

Vi arbejder imidlertid også for et bæredygtigt fællesskab blandt alle boligejerne i Allerød. Det er op til den enkelte, hvor lidt eller hvor meget, du vil indgå i fællesskabet, men vi har prioriteret udearealerne, så det er muligt at indgå i fællesskabet med naboerne og skabe jeres egne skikke og traditioner. 
 
Når du investerer i en bolig i Allerød fra os, er du med i hele processen, og vi sørger for at inddrage dig bedst muligt, så du kommer til at få et tilhørsforhold til dit nye hjem fra første spadestik. 

Jeg kender ikke byggebranchen i den forstand, men jeg synes faktisk, at der virker til at være styr på byggeriet. Der er ingen byggerod. En til to gange om ugen går vi ture derude, netop fordi det er et godt sted at gå tur med hunden, og vi bor jo så tæt på. Det er super trygt som kunde, at der er tjek på sagerne.

Kim og Lise

Boligejere i Allerød

Nabolaget omkring boliger til salg i Allerød

Allerød Kommune har både noget til store og små. Kommunen har et bredt udvalg af daginstitutioner, folkeskoler og et gymnasium. Samtidig har Allerød by en charmerende gågade med butikker, og du kan også få en kulturel oplevelse i teateret Mungo eller se den nyeste film i Allerød Bio.  
 
En bolig i Allerød giver dig et væld af muligheder, hvad enten du foretrækker sports- og udendørsaktiviteter, eller ønsker at fordybe dig i gode bøger på det lokale bibliotek. Du kan også tage på cykeltur med familien og udforske området. I Allerød er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Med en bolig i Allerød har børnene deres legekammerater lige rundt om hjørnet, og du kan trygt lade ungerne lege frit. For eksempel på den nærmeste kælkebakke på vinterens første sneklædte dag, og når de små er blevet trætte, og kinderne er røde efter en lang dag i sneen, kan de komme hjem og få en dejlig kop varm kakao.  

Tag toget til København 

Ud over et rigt by- og kulturliv har Allerød gode transportforbindelser til København. Det gør det nemt for dig, der pendler, og for dig, der gerne vil entur til hovedstaden fra tid til anden. S-toget kører lige til Hovedbanegården – nemmere bliver det ikke 

Om Bonava

Bonava’s navn er en sammentrækning af ’bo’ og ’nav’ – to svenske ord, der står for hhv. hjem og samlingspunkt. Hjem og samlingspunkter er nemlig lige det, vi skaber, og det har vi gjort i mere end 80 år. Det betyder, at vi har bygget mange hjem til mange forskellige familier gennem tiden – hjem, der alle er blevet levet i og formet af de forskellige familier. Det er vi glade for og stolte over, og vi ser frem til at skabe endnu flere boliger i Allerød såvel som andre steder.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere